Lounais-Häme

CNN julkaisi salaisen Trump-nauhan - aiheena Playboy-tähden suhdeväitteet

Washington
25.07.2018, 16:42

Ulkomaat

Televisiokanava CNN on julkaissut lyhyen nauhoituksen Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja asianajaja Michael Cohenin välisestä keskustelusta, jonka Cohen oli nauhoittanut salaa.
Keskustelun aiheena on Playboy-tähden väite suhteesta Trumpin kanssa vuosia aikaisemmin. Trump ja Cohen keskustelevat siitä, ostetaanko oikeudet tähden tarinaan, jotta se ei leviäisi julkisuuteen.
CNN:n mukaan nauhoitus todistaa Trumpin tienneen suunnitelmasta ostaa oikeudet tarinaan. Heikon äänenlaadun vuoksi on kuitenkin epäselvää, määräsikö Trump Cohenin tekemään maksun.
Nauhoitus tehtiin Trumpin ollessa presidenttiehdokkaana. Trumpin asianajaja Rudy Giuliani on kiistänyt, että mitään maksua olisi tehty.
– Tällä nauhalla ei ole mitään merkkejä siitä, että lakia olisi rikottu, Giuliani kommentoi tiistaina Fox News -kanavalle.
Trump: ”Millainen asianajaja nauhoittaa asiakastaan?”

Trump arvosteli lauantaina Twitterissä entistä asianajajaansa siitä, että tämä olisi nauhoittanut asiakkaan kanssa käymänsä keskustelun. Nauhoituksen olemassaolosta kertoi New York Times perjantaina.
Trumpin mukaan Cohenin toiminta voi olla jopa laitonta. New York Timesin mukaan liittovaltion poliisi FBI olisi löytänyt nauhan tehtyään ratsian Cohenin toimistoon.
Trump kommentoi asiaa jälleen Twitterissä myös keskiviikkona.
– Millainen asianajaja nauhoittaa asiakastaan? Surullista! Ja miksi nauhoitus katkeaa, kun olen sanomassa positiivisia asioita? kirjoittaa Trump.

https://edition.cnn.com/2018/07/24/politics/michael-cohen-donald-trump-tape/index.html
https://www.nytimes.com/2018/07/20/us/politics/michael-cohen-trump-tape.html
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1022097879253635072

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic