Lounais-Häme

Coca-Colan Joulurekka saapuu Forssaan – Forssan soittolista päihitti kisassa muut

Punainen rekka kurvaa kaupunkiin 18. joulukuuta.

Coca-Colan Joulurekka pysähtyy ensimmäistä kertaa Forssaan keskiviikkona 18.12.

Yhdeksän paikkakuntaa oli valittu etukäteen, mutta yhden valintaan suomalaiset pääsivät vaikuttamaan. Ensimmäistä kertaa rekkakiertueen äänestysmenetelmänä käytettiin Spotifyn paikkakuntakohtaisten joulusoittolistojen kuuntelua.

Voittajakaupungiksi nousi Forssa, jonka joululaululistaa kuunneltiin äänestysaikana eniten. Forssan-lista sinnitteli Porin kanssa lähes rinta rinnan. Muut kandidaatit olivat Heinola, Mikkeli ja Nokia.

Tapahtumapaikkana on Forssassa K-Citymarket, ja rekka on paikalla Suomen Coca- Colan viestintäpäällikkö Théa Natrin mukaan kello 16-20.

Tuhansin valoin koristeltu rekka ja sen mukana matkaava joulutapahtuma poikkeaa kiertueellaan myös Vantaalle, Kouvolaan, Joensuuhun, Tuuriin, Seinäjoelle, Turkuun, Kirkkonummelle, Äänekoskelle ja Maarianhaminaan.

– Joulurekan halutaan vierailevan useammassa kaupungissa kuin mitä on mahdollista toteuttaa,  Natri kertoo.

 

Joissain Euroopan maissa Coca-Cola Joulurekka on kiertänyt jo lähes 20 vuotta. Suomessa kiertue järjestetään vasta toistamiseen.

Neljä tuntia kestävässä tapahtumassa voi mm. kuvauttaa itsensä yksin tai ystävien kanssa valaistun rekan vieressä erityisellä kuvauspaikalla.

– Yhtiön tapahtumien ikäraja on 13 vuotta. Nuoremmat ovat tervetulleita vanhempiensa kanssa, Natri muistuttaa.

Luitko tämän:

Joulurekan yksi pysähdyskaupunki valitsematta: Pysähtyykö kuuluisa rekka myös Forssassa?

Juttua täydennetty 3.12. klo 12.30: Lisätty kellonaika.

Uusimmat

Näkoislehti

11.7.2020

Fingerpori

comic