Lounais-Häme

Columbuksen Markus Nutivaara onnistui maalinteossa Dallasia vastaan

Helsinki
07.11.2018, 09:21

Urheilu-uutiset

Suomalaiskiekkoilijoista Columbuksen puolustaja Markus Nutivaara ja San Josen hyökkääjä Antti Suomela onnistuivat tiistain NHL-kierroksella maalinteossa.
Nutivaara viimeisteli Columbuksen toisen maalin 4-1-voitossa Dallasia vastaan. Suomela teki San Josen kolmannen maalin 4-3-voitossa Minnesotasta. Osuma oli molemmille kauden toinen.
Mikko Koivu syötti San Josen ja Minnesotan kamppailussa vierasjoukkue Minnesotan ensimmäisen ja kolmannen maalin. Minnesotan Mikael Granlund lähti otteluun kymmenen ottelun pisteputkessa, mutta jäi tällä kertaa vaille tehomerkintöjä.
Tampa Bayn juonikkaat hyökkääjät taivuttivat Mikko Koskisen Edmontonin maalilla kauden ensimmäiseen tappioon. Tampa Bay otti Nikita Kutsherovin, Steven Stamkosin, Brayden Pointin ja Yanni Gourden maaleilla ottelusta 5-2-voiton.
Koskiselle kertyi ottelussa 30 torjuntaa. Hänellä on kauden neljästä ottelusta kolme voittoa ja yksi tappio.
Vancouverin ruotsalainen kohutulokas Elias Pettersson viimeisteli tiistain Detroit-pelissä kauden kymmenennen maalinsa. Petterssonin saalis kauden kymmenestä ottelusta on kymmenen maalia ja kuusi maalisyöttöä, joilla hän johtaa tulokkaiden maali- ja pistepörssiä.
NHL:ssä vain kolme muuta tulokasta on yltänyt 90 viime vuoden aikana kymmeneen maaliin uran kymmenessä ensimmäisessä NHL-ottelussa. Don Murdoch teki kaudella 1976-77 11 maalia kymmenessä ottelussa. Dmitri Kvartalnov ja Robert Gaudreau saivat kymmenessä pelissä kokoon kymmenen maalin saaliin kaudella 1992-93.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti