Lounais-Häme

Dankov jatkaa FJK:ssa

Kokenut hyökkääjä Ivo Dankov jatkaa Forssan Jalkapalloklubissa vielä kauden 2017. Yhä maaleja ahnaasti sylkevä Dankov on ollut FJK:n luottopelaaja reilut kymmenen vuotta.

43-vuotias Dankov on myös FJK:n kaikkien aikojen maalintekijä. Hän on kaikki pelit laskettuna pelannut FJK:n paidassa 265 ottelua, joissa hän on tehnyt peräti 344 maalia. Viime kaudella hän teki Vitosessa FJK.lle 23 täysosumaa 14 ottelussa.

FJK:n valmentaja Miika Murtolahti on tyytyväinen, että sai seuraikonin jatkamaan joukkueessa.

-Pitkään neuvottelimme Ivon kanssa jatkosta. Työasiat ovat viime vuosina kiusanneet rakasta harrastusta, mutta Ivolla oli yhä halua jatkaa, mistä olimme kovasti iloisia. Hieroimme sopimuksen yksityiskohtia, sen takia asian julkistamisessa meni aikaa, Murtolahti kertoo.

Murtolahden mukaan Dankovin tehot ovat tallella, vaikka ikää on yli 40 vuotta.

-Ivo on yhä tehokas kaveri, joka on uhka vastustajan puolustukselle myös Nelosessa. Siinä alkaa monia vastustajia jänskättää, kun Ivo tulee kentälle. Pientä lisämotivaatiota tulee siitä, että Ivo haluaa rikkoa seuraavaksi 350 maalin rajapyykin.

Dankov on myös esikuva nuoremmille pelaajille. Ammattimaisuus paistaa läpi tekemisessä.

-Yhä näkyy, että Ivo pelasi Bulgariassa ammattilaisena. Hän pitää itsensä kunnossa ympäri vuoden, mitään notkahduksia ei tule, valmentaja sanoo.

FJK:n joukkue alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis. Murtolahden mukaan vielä hierotaan muutamaa sopimusta.

-Kolmen pelaajan kanssa ovat neuvottelut kesken. Jos saamme kaikkien kanssa sopimuksen, niin joukkue on valmis. Nimiä en paljasta tässä vaiheessa, mutta kaikki kolme ovat pelimiehiä, Murtolahti toteaa.

FJK pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa 22. helmikuuta Eerikkilässä, missä joukkue kohtaa Kolmosessa pelaavan hämeenlinnalaisen Härmän. Regions´ cupin joukkue aloittaa toiselta kierrokselta 10. huhtikuuta, vastassa vieraskentällä on samassa Nelosen lohkossa pelaava Valkeakosken Koskenpojat. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti