Lounais-Häme

Dannyn viimeinen konserttikiertue vierailee myös Forssassa

Danny konsertoi Forssassa.

Dannyn pitkän uran viimeinen konserttikiertue alkaa lokakuun lopulla. Vuosikymmenten viihdyttäjä pitää yli 30 konserttia ympäri Suomen.

”Viimeinen ilta Dannyn seurassa” -konserttikiertue käynnistyy loppuunmyydystä Hyvinkääsalista 26.lokakuuta ja päättyy Helsingin jäähalliin 18. tammikuuta 2019. Forssassa Danny esiintyy sunnuntaina 18.11. Feeniksissä.

Kiertueen ennakkolipunmyynti on käynnistynyt. Kiertueelle on myyty jo runsaat 12 000 lippua.

– Olen saanut levyttää ja tehdä konserttikiertueita varsin menestyksellisesti peräti kuudella eri vuosikymmenellä, josta olen paitsi ylpeä, mutta myös onnellinen ja kiitollinen. Nyt on kuitenkin tullut aika hellittää. Sanotaan, että koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan, mutta kyllä tämä massiivinen ’Viimeinen ilta Danny seurassa’ -kiertue jää urani viimeiseksi. Satunnaisista esiintymisistä en varmaankaan luovu koskaan, en ainakaan niin kauan kuin jalka nousee ja ääni kulkee, mutta laajat konserttikiertueet ovat tämän jälkeen minun kohdaltani ohi,” Danny kertoo.

Dannyn juhlaorkesterin mukana on myös kiertue-debyyttinsä tekevä nuori Jennika Vikman.

Dannyn viimeisellä konserttikiertueella nähdään yllätysesiintyjiä, Dannyn pitkän uran varrelta tutuiksi tulleita ystäviä ja kollegoita. Satunnaisesti Dannyn seuraksi lavalle nousevien artistien joukkoon kuuluu muun muassa vuoden 2016 Tangokuningatar Erika Vikman.

Konsertti sisältää musiikin lisäksi jutustelua juontajan kanssa.

Lippuja myy Ticketmaster: www.ticketmaster.fi .

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti