Lounais-Häme Forssa

Demarivalinta taas uusiksi Forssassa: Emmi Lintonen sai väistyä mutta Jouni Mäkelä pitää paikkansa

Jouni Mäkelä arkistokuvassa vuonna 2013. Kuva: Seppo Pessinen
Jouni Mäkelä arkistokuvassa vuonna 2013. Kuva: Seppo Pessinen

Forssan kaupunginhallitus jatkoi demariryhmien välistä jälkipyykkiä sorvaamalla kaupungin edustajat Forssan Yrityskehitys oy:n hallintoon.

Kaupunginhallitus oli jo elokuussa 2017 nimennyt Forssan Yrityskehityksen hallituksen jäseniksi valittavat ehdokkaat vuosiksi 2017–2021 eli koko valtuustokaudeksi, mutta tästä eteenpäin tarkoituksena on käsitellä hallituksen jäseniksi nimettäviä ehdokkaita vuosittain.

Kaupunginhallitus nimesi nyt yhtiön hallituksen puheenjohtajaehdokkaaksi nykyisen puheenjohtajan Jaana Lähteenkorvan (kok.) ja neljäksi muuksi hallituksen jäsenehdokkaaksi Arto Heinon (kesk.), Kaisa Lepolan (sd.), Jaakko Mäen (vas.) ja Nicholas Salosen (sd.). Toimikausi kestää vuoden 2020 varsinaiseen yhtiökokoukseen. Demareista FYK:n hallitukseen ovat tähän asti kuuluneet Kaisa Lepola ja Emmi Lintonen.

 

Luitko tämän: Vaalien jälkipyykki: Emmi Lintonen ja Eino Järvinen menettävät puheenjohtajuudet

 

Esityslistalla oli myös kaupungin ehdokkaan valinta Hämeen ammattikorkeakoulu oy:n hallitukseen. Kaupungin edustaja on ollut tähän saakka ja on jatkossakin Jouni Mäkelä (sd.), joka Lintosen tapaan kuuluu Tyykikylän Demareihin, joka erosi viime vuonna Forssan Työväenyhdistyksestä. Hamkin hallituspaikka on piirihallituksen nimeämä, joten päätösvalta ei ole Forssan Työväenyhdistyksellä. Yhtiön hallituksen jäsenet valitaan yhtiön varsinaisessa yhtiökokouksessa.

Kaksi viikkoa sitten Forssan kaupunginhallitus päätti esittää Loimijoen Kuntapalvelut oy:n (Loiku) yhtiökokoukselle uutta puheenjohtajaa ja uutta hallituksen jäsentä. Täten Loikun puheenjohtajuus siirtyy Emmi Lintoselta Tapio Talikaiselle ja Eino Järvisen tilalle hallitukseen tulee Kirsi Laine-Mäki. FL

 

Lue myös: Esitystä Forssan työväenyhdistyksen erottamisesta käsitellään SDP:n piirihallituksessa vielä toukokuussa

Uusimmat

Näkoislehti

4.7.2020

Fingerpori

comic