Lounais-Häme

Didi Hoss jatkaa tappiottomana

Forssaan rekisteröidyn Dodiin Stablen omistama 4-vuotias tamma Didi Hoss jatkaa uraansa ilman tappioita.

Pilvenmäen sunnuntairaveissa sen ohjastaja Mika Forss otti lähdön korostetun rauhallisesti, mutta jo puolen kierroksen jälkeen tamma porhalsi kärjessä eikä paikastaan sen jälkeenkään luopunut.

– Lähtö ei sujunut ihan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta kun saatiin asiat kohdalleen, niin ongelmia ei ollut. Loppusuorallakaan ei ollut mitään hätää, vaikka joku saattoi näin luullakin, Mika Forss selvitti.

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentaman huippulupauksen kauden päätavoite on Villinmiehen Tammakisa, mutta sitä ennen yritetään korkata Pilvenmäki Special. Hevosen omistus on jaettu 30 osaan ja kauimmainen omistaja elelee Rovaniemellä asti.

Iltapäivän T4-pelin vaihto oli 63 234,60 euroa ja oikealla rivillä nettosi lähes viisikymppiä.

Valmentaja Timo Korvenheimo sai avauskohteessa makeaa mahan täydeltä kun Ida Glitter niputti kirissä tallikaveri Lovesongin. Voittajaa ohjasti pukevan rusketuksen Dubaista hankkinut Hannu Torvinen.

Seppo Markkula luotsasi Etten toisen lähdön ykköseksi ennen Velarsia ja kertoi lähdön tapahtumistakin jotain mitä ei kovinkaan moni kuullut. Markkulakin kuuluu ilmeisesti niihin ohjastajiin, jotka tulevat raviradoille mieluummin ajamaan kuin puhumaan.

Mr Mallorca halusi neljännen T4-lähdön maililla piikkiin, mutta Duquesa oli asiasta eri mieltä. Tero Lahtisen ohjastama Mr Mallorca paikan loppukaarteessa lopulta sai, mutta raaka juoksupaikka johtavan rinnalla vaati veronsa ja maalisuoralla sen ohi kirmasi ensin Hazelhem Hermes ja vielä senkin ohittanut Grainfield Fiona.

Winter Monte Meeting-karsinnassa juhlivat suosikit. Ykkössuosikki Wille´s Rainmaker tavoitti loppusuoran puolivälissä karkumatkaa yrittäneen kakkossuosikki Black Sleightin muitten katsellessa matsia kaukaa takaa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic