Lounais-Häme Tammela

Eerikkilä mukaan urheilujohtamisen bisneskoulutukseen – Tuhansien eurojen hintainen ohjelma käynnistetään joulukuussa

Sports Mini-MBA -ohjelman avulla pyritään edistämään kansainvälistä liiketoimintaa urheilun saralla.
Eerikkilään voi ensi vuoden alussa astella myös koulureppu selässä, kun uusi Mini-MBA -ohjelma alkaa. Arkistokuva. Kuva: Tapio Tuomela
Eerikkilään voi ensi vuoden alussa astella myös koulureppu selässä, kun uusi Mini-MBA -ohjelma alkaa. Arkistokuva. Kuva: Tapio Tuomela

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on mukana uudessa bisneskoulutuksessa, jota järjestää yksityinen Hanken & SSE Executive Education yhdessä Arvoliiton kanssa.

Sports Mini-MBA -ohjelman tavoitteena on tarjota urheilujohtajille, huippuvalmentajille ja urheilijoille optimaaliset olosuhteet johtaa ja kasvattaa urheiluliiketoimintaa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Ohjelma yhdistää arvojohtamisen sekä kaupallisen johtamisen opit.

Ohjelma alkaa joulukuussa 2020 Arvon toimitusjohtajan Kimmo J. Lipposen vetämänä. Arvo on yhteiskunnallisten yritysten ja muiden vaikuttavuustoimijoiden jäsenyyteen perustuva voittoa tavoittelematon yhdistys ja verkosto.

Tavoitteena nostaa urheilualan standardia

Suomen hallitus tavoittelee liikunnan ja suorituskyvyn lisäämistä Suomessa, ja Suomen Olympiakomitean tavoitteena on kouluttaa 3000 uutta urheilualan ammattilaista vuoteen 2024 mennessä. Tämä edellyttää uudenlaista tasoa ja standardeja johtajuuden ja johtamisen suhteen.

– Koulutus laajentaa kokonaiskuvaa urheilun johtamisesta. Samalla se avaa näkemystä tulevaisuuden osaamistarpeista urheilun kaupalliseen hyödyntämiseen vastuullisesti ja vaikuttavasti, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen kuvailee koulutusta.

Koulutus tapahtuu kokonaisuudessaan Eerikkilässä pois lukien virtuaalinen aloitustilaisuus.

Hintaa ohjelmalla 6500 euroa

MBA on lyhenne sanoista Master of Business Administration ja tarkoittaa liiketoimintajohtamisen maisteritutkintoa. Koska kyseessä on Mini-MBA-tutkinto, ei se tuo myöskään korkeakoulujen maisteritutkintoa. Sports Mini-MBA -ohjelmaan hakevalta vaaditaan Hanken & SSE:n mukaan hyvää englannin kielen taitoa.

Sports Mini-MBA sisältää virtuaalisen aloitustilaisuuden lisäksi neljä moduulia neljänä eri viikonloppuna alkuvuoden 2021 aikana.

Ohjelmaan osallistuminen maksaa 6500 euroa.

Lue myös: Luonto- ja matkailualan koulutus vahvistuu – Eerikkilän ja Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän yhteistyö tuo lisää elinvoimaa Forssan seudulle (FL 18.6.2020)

Uusimmat

Näkoislehti

21.9.2020

Fingerpori

comic