Lounais-Häme

Eerikkilä Resort on aloittanut toimintansa

Eerikkilän uusi majoituskokonaisuus Eerikkilä Resort on aloittanut toimintansa pirteästi. Syksyllä matkailijoille avatut 16 uutta huoneistoa ovat houkutelleet uusia matkailijoita Tammelaan.

Joulukuun alussa avattavia seitsemää uutta vuokrahuvilaa on jo varattu pitkälle ensi vuoteen. Joinakin päivinä huvilat on buukattu täyteen, mutta suurimmaksi osaksi vapaita huviloita on saatavilla vielä joulukuun alkupäivinäkin.

Joulun pyhiksi Eerikkilä Resort on onnistunut houkuttelemaan majoittujia Tammelaan. Esimerkiksi huvilat on aatonaatosta ensimmäiseen joulupäivään saakka varattu täyteen. Tapaninpäivänä on vielä vapaata majoitustilaa.

Myös huoneistohotellissa on vielä vapaata tilaa joulun pyhiksi.

 

Eerikkilän urheiluopiston toimitusjohtaja Petri Jakonen on melko tyytyväinen toiminnan aloitukseen uudella lomakohdealueella.

-Se on erityisen kiva juttu, että olemme saaneet jo nyt paljon uusia asiakkaita.

Jakosen mukaan yritysasiakkailla tuntuu olevan kysyntää resort-alueen palveluille.

-Olemme saaneet paljon uusia asiakkaita etenkin Helsinki–Turku–Tampere -akselilta ja toki myös lähiseudulta. Se on koko tälle alueelle tosi tärkeä juttu, että asiakkaita tulee myös seutukunnan ulkopuolelta. Osaltamme me yritämme puolestaan vakuuttaa heidät siitä, miten hienoa aluetta tämä on.

Jakosen mukaan myös urheilutapahtumat ja opiston muu toiminta tuovat mukanaan matkailupalveluiden käyttäjiä myös uudelle resort-alueelle.

-On ilahduttavaa, että nyt vanhempia ja huoltojoukkoja majoittuu paikalla enemmän kuin pelaajia.

 

Eerikkilä Resortin rakentaminen on edennyt joutuisasti hankkeen toiseen vaiheeseen. Valmiina ovat ensimmäiset huvilat ja huoneistot. Toisessa vaiheessa valmistuu toiset 16 huoneistoa lisää.

-Rakennuksen pohja on saatu valittua ja seuraavaksi edetään seinien pystytykseen. Huoneistohotelli 2:n pitäisi olla valmis elokuun lopulla ensi vuonna, kertoo resort-alueen rakentamisesta vastaavan Villa Buildingin edustaja Santtu Lahdelma.

Villa Building kokeili vaihtoehtoista rahoitusmallia alueen rakentamisessa. Suomen suurimpana rakennusalan joukkorahoitushankkeena markkinoitu Eerikkilä Resort onnistui keräämään kaikkiaan runsaan miljoonan euron verran rahoitusta ulkopuolisilta rahoittajilta. Lahdelman mukaan ensimmäisen vaiheen sijoitukset on jo maksettu korkoineen takaisinkin.

Viime keväänä yhtiö alkoi kerätä joukkorahoitusta hankkeen ensimmäiseen vaiheeseen. Vilkkaasti käynnistynyt rahoituksen hankinta hidastui ja keruuaikaa pidennettiin toistuvasti.

-Vasta kun aloimme rakentaa hankkeen toista vaihetta, saimme 500 000 euron tavoitesumman täyteen. Toisen vaiheen keräystavoite täyttyi huomattavasti nopeammin, 3–4 päivässä. Tavoite meni hieman ylikin ja tällä kertaa saimme 550 000 euron sijoitukset.

Kaiken kaikkiaan joukkorahoitushanke onnistui odotetusti. Loppuosa hankkeen vaatimasta rahoituksesta kerättiin yhtiön omistajilta, joihin Lahdelma itsekin lukeutuu. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti