Lounais-Häme Tammela

Eerikkilän urheiluopistolle suunnitellaan uutta salibandyhallia

Uusi halli vahvistaisi Eerikkilän asemaa salibandykeskuksena.

Eerikkilän urheiluopistolle suunnitellaan uutta salibandyhallia. Tarkoituksena on rakentaa yksikerroksinen, kerrosalaltaan 2 720 neliön kokoinen salibandyhalli Eerikkilän jalkapallohallin viereen.

Hankkeesta on kuultu naapureita, eikä heillä ollut huomautettavaa asiasta. Tammelan kunnan ympäristölautakunta päätti keskiviikkona antaa rakentamisesta myönteisen päätöksen poikkeamislupahakemukseen.

Hankkeen toteuttaminen ei ylitä hallirakentamiseen varattua rakennusoikeutta, mutta poikkeamislupa tarvittiin, koska halli halutaan rakentaa asemakaavassa yleisen pysäköinnin alueeksi merkitylle alueelle. Autopaikoitus on järjestetty puolestaan urheiluhallien korttelialueelle ja osittain uuden hallin läheisyyteen.

Eerikkilän urheiluopistolla toimii jalkapallon ja salibandyn valtakunnalliset valmennuskeskukset. Uusi salibandyhalli vahvistaa Eerikkilän asemaa valtakunnallisena ja kansainvälisenä salibandykeskuksena.

Hallin pääasiallisia käyttäjiä olisivat Eerikkilässä valmentautuvat yksittäiset maa- ja seurajoukkueet sekä Floorball Academy, joka on salibandyn kehittämiseen yhdessä Salibandyliiton perustettu valmennuksen keskus.

Uuteen halliin on tarkoitus rakentaa kaksi täysimittaista salibandykenttää, oheisharjoittelutilaa sekä pesu- ja pukuhuonetilat. Halli liitetään yhdyskäytävällä nykyiseen jalkapallohalliin. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

28.2.2020

Uusimmat