Lounais-Häme

Ehdota Hämeen Vuoden Kylää 2019

Teuro-Kuuslammin porukka iloitsee, kun heidät valittiin Hämeen Vuoden Kyläksi 2018 ja sitten vielä Suomen parhaaksi kyläksi. Kuva: Muu
Teuro-Kuuslammin porukka iloitsee, kun heidät valittiin Hämeen Vuoden Kyläksi 2018 ja sitten vielä Suomen parhaaksi kyläksi. Kuva: Muu

Hämeen vuoden kylää etsitään jälleen.Jos mielessäsi on aktiivinen ja vireä kantahämäläinen kylä, joka ansaitsee arvonimen, voit ilmoittaa siitä Hämeen Kylät ry:lle.

Vuoden Kylän valinnalla halutaan nostaa esiin kylien monipuolista toimintaa, lisätä kylätoiminnan ja paikallisten tapahtumien tunnettavuutta sekä kannustaa kylien ja asuinalueiden kehittämiseen.

Hämeen Kylät etsii myös Hämeen kylätoiminnan tiennäyttäjää. Kyseessä on kunniamaininta kylätoiminnan kehittämisessä ansioituneelle henkilölle. Mikäli tunnet ansioituneen, pitkänlinjan kyläaktiivin, ilmoita hänet mukaan.

Hämeen Vuoden Kylä ja Kylätoiminnan tiennäyttäjä julkaistaan Valtakunnallisessa Vuoden Kylässä Teuro-Kuuslammilla Tammelassa, Teuro-Areenalla, Tekniikka ja kädentaitopäivillä 20.–21. heinäkuuta.

 

Luitko tämän: Viisi tarinaa Suomen vuoden kylästä – Teuron ja Kuuslammin asukkaat kertovat kotikylästään

 

Suomen Vuoden Kylä 2019 julkistetaan Lokaali Lakeudella -tapahtumassa Kauhavalla 23.-25. elokuuta.

Ehdotukset Hämeen Vuoden Kyläksi tai kylätoiminnan tiennäyttäjäksi voi lähettää perusteluineen 14.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen hkylat@gmail.com.

Uusimmat

Näkoislehti

17.9.2020

Fingerpori

comic