Lounais-Häme Ypäjä

Ehdotuksia Vuoden ypäjäläisestä teosta kaivataan – Kuka ansaitsee kiitosta?

Toissavuonna Vuoden ypäjäläisenä tekona palkittiin hengenpelastaja Eetu Niemi. Kuva: Lassi Puhtimäki
Toissavuonna Vuoden ypäjäläisenä tekona palkittiin hengenpelastaja Eetu Niemi. Kuva: Lassi Puhtimäki

Mikä tai kuka ypäjäläinen toimija ansaitsee erityistä kiitosta? Sen haluaa tietää kulttuuriyhdistys Kulttuuri Puomi, joka etsii Vuoden ypäjäläistä tekoa nyt neljättä kertaa.

Ehdotuksia palkittavista on tullut tähän mennessä vähänlaisesti, ja Kulttuuri Puomi ry:n Katriina Reijonen kannustaakin vinkkaamaan matalalla kynnyksellä.

– Ihan kaikenlaisia ehdotuksia otetaan vastaan! Näin vuoden lopulla on mukava muistaa sellaisia tahoja, jotka ovat tehneet Ypäjälle hyvää. Tämä on hyvä keino kiittää anonyymisti, sillä toimitamme kiitokset kaikille ehdotetuille, vaikka yksi vain palkitaankin.

 

Tämän vuoden palkittavaksi etsitään ypäjäläistä toimijaa – yhdistystä, yritystä tai yhteisöä. Oman ehdotuksensa perusteluineen voi lähettää Kulttuuri Puomille esimerkiksi Facebookin välityksellä tai sähköpostilla kulttuuripuomi@gmail.com. Palkinnon saajan päättää Kulttuuri Puomin hallitus.

Vuoden ypäjäläinen teko 2019 julkistetaan joulumarkkinoilla Pertunkaaressa lauantaina 30. marraskuuta.

 

Ensimmäisellä Vuoden ypäjäläinen teko -palkinnolla palkittiin vuonna 2016 valokuvaaja Sirpa Ryyppö. Seuraavana vuonna tittelin sai Eetu Niemi, joka pelasti ihmisen palavasta talosta. Viime vuonna pystin pokkasi ravintola Karrinpuomin yrittäjä Matti Honkonen. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

30.3.2020

Uusimmat