Lounais-Häme

Ei ollut klassikkoainesta: FPS taipui jatkoajalla D-Kiekolle

FPS tappioista huolimatta toisena Suomi-sarjassa.
Miku Ronkainen teki FPS:lle kaksi osumaa D-Kiekkoa vastaan. Kuva: Tapio Tuomela

FPS joutui taipumaan toisessakin viikonlopun vierasottelussaan. Kotiin tuomisina oli sentään piste, kun isäntäjoukkue D-Kiekko kampesi niukan 5–4-voiton Palloseurasta jatkoajan loppuhetkillä.

FPS:n valmentajan Asko Rantasen mukaan sunnuntain Jyväskylä-ottelu ei tarjonnut suuria jääkiekon hienouksia. Kyseessä oli jäähyjen rikkoma, kahden väsyneen joukkueen vääntö. Molemmilla joukkueilla oli lauantaiset pelit alla, mikä näkyi etenkin ottelun edetessä.

– Ei se mikään klassikko ollut. Melkoista vääntöä puolin ja toisin. Meillä oli omat paikkamme kääntää ottelu niin kuin lauantaina, mutta emme siinä onnistuneet, FPS:n valmentaja Asko Rantanen tuumi.

Miku Ronkainen teki Palloseuran neljästä maalista kaksi, Aleksi Karlsson ja Peteris Pujats osuivat kerran mieheen.

Jyri Waajakoski sai kiekon jatkoajalla D-Kiekon maaliin, mutta osuman hylättiin, sillä Aleksi Karlssonin maila oli korkealla maalin edustalla. Lopulta D-Kiekko nappasi kahden pisteen voiton, kun Henri Niemi laukoi ylivoimalla aivan jatkoajan lopulla voitto-osuman ohi FPS:n maalilla pelanneen Topi Salokannaksen.

– Olisihan sitä reissusta tuonut mielellään enemmän pisteitä, mutta viikonloppu näytti se, ettei me olla vielä valmiita, Rantanen sanoi.

FPS jatkaa viikonlopun vierastappioistaan huolimatta Suomi-sarjassa toisena. Joukkueella on runkosarjassa vielä viisi peliä jäljellä.

Seuraava kamppailu on ensi perjantaina, kun Haukat saapuu Forssaan. FL

Uusimmat

Näkoislehti

22.9.2020

Fingerpori

comic