Lounais-Häme

Elimistössä suuri määrä metanolia

Hämeen poliisi vahvistaa, että viime juhannuksena menehtyneen tammelalaismiehen elimistöstä löytyi suuri määrä metanolia. Miehen kuolemansyyksi vahvistui siis myrkytys.

Kanta-Hämeen käräjäoikeus vangitsi poliisin esityksestä 22.1. tammikuuta Tammelassa asuneen, 1969 syntyneen naisen todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Uhri ja epäilty olivat aviopari.

Epäillyn murhan tekopaikaksi on täsmentynyt Urjalan seudulla sijaitseva uhrin ja epäillyn yhteinen loma-asunto, vaikka kuolema ei ole tapahtunut siellä. Uhri ja epäilty ovat yhdessä ajaneet Urjalasta Tammelaan kotiosoitteeseensa, josta tammelalaismies vietiin ambulanssilla Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Hän kuoli muutama päivä sairaalaan tulonsa jälkeen.

Tutkinta on edennyt kymmenien todistajien kuulemisella. Lisäksi epäiltyä on kuultu useita kertoja. Hän ei ole myöntänyt tehneensä epäiltyä rikosta. 

Poliisi jatkaa esitutkintaa edelleen. Tässä vaiheessa poliisi ei pysty sanomaan, kuinka kauan tutkinta kestää. Syytteen nostamisen määräpäivä on 9.5.2016.

Lue lisää lauantain Forssan Lehdestä.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic