Lounais-Häme

Elisa laajensi Forssassa ja Humppilassa

Elisa on laajentanut 4G-verkkoaan kapasiteetin lisäyksillä eri puolilla Forssaa ja Humppilassa. Vuoden alusta lähtien Elisa on laajentanut 4G-verkkoa ja parantanut kapasiteettia Forssassa Talsoilassa ja Koijärven alueella sekä Humppilan keskustassa.

Yhtiön mukaan verkon laajennukset takaavat asiakkaille entistäkin sujuvammat ja paremmat yhteydet, kun nettiyhteys ei hidastele edes ruuhka-aikoina.

– Suomalaiset ovat maailman eniten mobiilidataa käyttävä kansa ja tämä näkyy myös Kanta-Hämeessä. Panostamme jatkuvasti alueen verkkojen kehitykseen ja 4G-verkon parannuksien lisäksi valmistaudumme 5G-aikaan, Elisan Hämeen aluejohtaja Toni Luhti kertoo.

Elisan 4G-verkon alueella asuu tällä hetkellä 99 prosenttia suomalaisista. Verkkoa laajennetaan jatkuvasti ja verkon laajennusten lisäksi myös verkon kapasiteettia parannetaan.

Elisa on testannut jo usean vuoden ajan tulevaisuuden 5G-verkon toteutukseen käytettävää teknologiaa ja esikaupallisia sovelluksia.

– Suomalaisten mobiilidatan käyttö kasvaa jatkuvasti ja tämä vaatii jatkuvaa kehitystyötä tulevaisuuden tarpeita täyttämään. Seuraavan sukupolven 5G-verkon myötä esimerkiksi virtuaalitodellisuussovellukset yleistyvät ja roboteista ihmisten apuna tulee arkipäivää, Luhti kertoo.

Elisa avasi 5G-verkon ensimmäisenä maailmassa kesäkuun lopulla Tampereella ja Tallinnassa. Elisa on myös päivittänyt verkkoihinsa 5G-valmiuksia eri puolilla Suomea. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic