Lounais-Häme

Ellinoora siirsi sateen syrjään Holjilla

Suurin osa ihmisistä oli varautunut Forssan Holjien toiseen päivään sadetakein, mutta sade taukosi juuri ennen Ellinooran esitystä.

Ellinoora viihdytti suhteellisen runsaspäistä yleisöä energisellä ja tunteellisella esityksellä. Ellinoora esiintyi nyt kolmatta kertaa Forssassa ja ensimmäistä kertaa Holjilla.

-Forssassa on aina ollut hyvä energia. Statuksen keikat ovat jääneet hyvin mieleen, Ellinoora paljastaa.

-Tänäänkin oli tosi hyvä yleisö, vaikka koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, kun esiintyy ensimmäisenä. Me vedettiin kuitenkin hyvällä energialla ja hyvä fiilis jäi.

 

Nuori artisti on keikkaillut vuoden aikana runsaasti, sillä kesäkiertue alkoi toukokuun lopulla ja jatkuu aina elokuun loppuun saakka.

-Meillä on kymmenisen keikkaa jäljellä, jonka jälkeen pidämme syyskuussa keikkatauon. Syyskuun jälkeen luvassa on jälleen uutta musiikkia ja keikkailua, Ellinoora kertoo.

Keikat ovat Ellinooralle yksi tapa vapautua.

-Minulla on tunti aikaa olla vapaana lavalla, jolloin en ole kahlittuna mihinkään vaikka olisi jotain muuta scheissea elämässä. Lavalla ne unohtuu ja se on kivaa, Ellinoora sanoo.

Ellinoora pitää itseään tunteellisena esiintyjänä, jonka mielialat vaihtelevat laidasta laitaan tunnin esityksen aikana.

-Toivon, että yleisö kokisi sen saman, että alat yhtäkkiä itkemään ja sitten yhtäkkiä tanssimaan, huutamaan ja mitä tahansa. Suomalainen ihminen aika harvoin tekee niin, muuta kuin humalassa tai tosi hyvissä fiiliksissä, Ellinoora pohtii.

 

Ellinooran matka jatkui perjantaina kohti Lappeenrantaa.

-Saman tien lähdemme liikkeelle. Aina sitä haluaisi nähdä kollegoiden esityksiä, mutta aika ei vain aina riitä.

-Tämä on oikeasti duunia, eikä vain laulelua jonka jälkeen on bileet. Itse en siihen ainakaan pystyisi, Ellinoora päättää.

 

Holjien päätöspäivänä lavalle nousee Suvi Teräsniska, Taiska, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani sekä Jean S. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic