Lounais-Häme

Elosa vastaa Mustialan matkailupalveluista

Hämeen ammattikorkeakoulu valitsi kilpailutuksen jälkeen Mustialan matkailupalveluiden uudeksi yrittäjäksi Elosa osuuskunnan. Sopimus on nelivuotinen.

Elosa osk on helmikuussa 2015 perustettu opiskelijaosuuskunta. Sen projekteja ovat olleet muun muassa Makuja Mustialasta -tuoteperhe ja kotieläinpiha Farmin toiminnan pyörittäminen.

HAMK:n talous- ja hallintojohtaja Johanna Närhi kertoo, että heidän pitää käyttöoikeussopimuksen perusteella kilpailuttaa palveluntarjoaja. Tarjouksia jätettiin kolme, mikä oli Närhen mukaan pieni pettymys. Muut tarjouksen jättäjät olivat nykyinen palveluntarjoaja Mustialan Kartano oy ja Venesillan leirintäalueen toimintaa menneenä kesänä pyörittänyt Agropit osuuskunta.

-Julkisen tarjouskilpailun myötä valinta on helppoa, koska arvosteluperusteet ovat esillä ja niiden pohjalta valinta tehdään. Valintaan vaikuttivat se, millaista toimintaa matkailupalveluyrittäjä suunnittelee, millaiset myynti- ja markkinointisuunnitelmat heillä ovat ja miten he aikovat investoida. Elosa osuuskunta aikoo panostaa panimon kalustoon, keittiöön ja majoitukseen, Närhi kertoo. FL

 

Aiheesta aiemmin:

https://www.forssanlehti.fi/uutiset/38508-mustialan-matkailupalvelut-heratti-kiinnostusta

https://www.forssanlehti.fi/uutiset/36027-hamk-kilpailuttaa-matkailupalvelut-nykyinen-yrittaja-hammastelee-hamkn-toimintaa

 

Uusimmat

Fingerpori

comic