Lounais-Häme

Enemmän oli tarjolla

Jääkiekko FPS-KooVee 4–5 ja.

Forssa

Kauden hyvin aloittaneen FPS:n pelissä on nyt kipsiä. Joukkueella oli eilisiltana voiton avaimet käsissään, mutta karkeat virheet ja pehmeä viimeistely käänsivät ottelun vieraille. KooVee nousi aivan pelin lopulla tasoihin ja vei Jonne Riekon jatkoaikamaalilla kaksi pistettä.

Eilisillan Suomi-sarjakamppailun avauserä oli molemmilta joukkueilta hyvää ja vauhdikasta kiekkoilua. Luistin liikkui ja paikkoja riitti.

Tässä vaiheessa Palloseuralta löytyi hyvin tehoja. Jukka-Pekka Kurtelius siirsi kotijoukkueen Antti Tenkasen syötöstä 1–0-johtoon. Lisää tuli jo ennen erän puoliväliä, kun Teemu Karjalainen sijoitti maalin kulmalta Tommi Takaveräjän syötöstä lukemiksi 2–0.

Toisen erän Palloseura oli helteessä. Forssalaisjoukkue sai erän alkuun peräperää kaksi jäähyä. FPS kesti ne nipin napin, mutta Teemu Toriseva kavensi 2–1:een melkein heti kun FPS oli täysilukuinen. KooVee ehti tehdä myös yhden hylätyn potkumaalin ennen kuin se sai erän puolivälissä hyväksytyn tasoitusosuman, kun Niko Valkonen laukoi tilanteeksi 2–2.

Kolmannessa erässä KooVee meni Niko Petron osumalla johtoon, mutta mitä pidemmälle erä eteni, sen paremmin kotijoukkue sai otetta pelistä. Tasoitus 3–3:een tuli 46. minuutilla, kun Tommi Takaveräjä viimeisteli Niko Vuorelan syötöstä.

Jukka-Pekka Kurtelius vei FPS:n 4–3-johtoon maalivahdin torjumasta irtokiekosta. Palloseurasta ei ollut kuitenkaan iskemään ottelulle niittiä, vaikka KooVee yritti tasoitusta ilman maalivahtia ja sekä Jukka-Pekka Kurtelius että Antti Tenkanen pääsivät kiekon kanssa pyörimään KooVeen puolustusalueelle.

Sitten Tenkanen saikin hyökkäyspäässä kampituksesta kaksiminuuttisen ja KooVee pääsi yrittämään tasoitusta kuudella neljää vastaan. Näytti että FPS kestää, mutta kuusi sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua KooVeen Antti Törmänen tasoitti hirveän myllytyksen päätteeksi 4–4:ään.

Osuma kelpasi päätuomari Ali Berrebbahille, vaikka se näytti potkaisemalla tehdyltä ja FPS:n maalivahdin Henri Viitalan alueella oli aikamoinen tungos pelaajia.

Jatkoajalla kolmella kolmea vastaan pelattaessa FPS menetti hyökkäyspäässä kiekon, KooVee tuli vauhdilla ylivoimahyökkäykseen ja Jonne Riekko laukoi loppunumeroiksi 4–5.

– Vaikeaa oli, parempaan oli mahdollisuuksia. Joukkueella on nyt pieni lukko päällä, tietty rentous puuttuu otteista. Hävitty peli, tuumasi FPS:n valmentaja Asko Rantanen pisteestä huolimatta.

FPS kohtaa ensi viikolla Ketterän lauantaina kotonaan ja eilisen vastuksen KooVeen sunnuntaina Tampereella.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic