Lounais-Häme

Ennakkoäänten tulokset julki: SDP vahvoilla Forssassa - Tammelassa Meidän Tammela yllättämässä

Kuntavaalien ennakkoäänten tulos julkistettiin kello 20 vaalihuoneiden sulkeuduttua. Ennakkoäänten perusteella Forssassa näyttää siltä, että SDP on nousemassa rytinällä takaisin suurimmaksi puolueeksi.

Ennakkoäänten perusteella demarit olisi saamassa neljä lisäpaikkaa, eli yhteensä 15 paikkaa valtuustoon. Paikkoja olisivat menettämässä kokoomus, keskusta ja perussuomalaiset. 

Vihreät olisi ennakkoäänten perusteella saamassa toisen paikan valtuustoon.

 

Tammelassa Meidän Tammela -yhteislista on ennakkoäänten perusteella saamassa läpi kaksi ehdokasta. Paikkoja olisivat menettämässä kokoomus ja kristillisdemokraatit. 

 

Jokioisilla voittajilta vaikuttavat ennakkoäänten jälkeen pienpuolueet. Vasemmistoliitto ja vihreät on lisäämässä paikkamääräänsä yhdellä – samoin SDP. Menettäjiä ovat keskusta ja perussuomalaiset.

 

Humppilassa kokoomus on vahvoilla, ennakkoäänten perusteella luvassa on kaksi lisäpaikkaa. Menettäjiä ovat perussuomalaiset ja vihreät. SDP on saamassa yhden lisäpaikan.

 

Ypäjällä keskusta on menettämässä kaksi paikkaa ja perussuomalaiset yhden. SDP on puolestaan lisäämässä kaksi paikkaa ja kokoomus yhden.

 

 

Juttua muokattu 9.4.2017 klo 20:23.

Päivitetty Tammelan ja Jokioisten tiedot.

Juttua muokattu 9.4.2017 klo 20:33.

Päivitettty Humppilan ja Ypäjän tiedot.

Uusimmat

Fingerpori

comic