Lounais-Häme Forssan seutu

Ensi lauantaina avoin rokotuspäivä Forssassa, alle 30-vuotiaille miehille jaossa Pfizerin rokote

Lauantain rokotukset Sortohaassa, maanantaina ja tiistaina taas Prisma-keskuksessa.
Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä rokottaa ensi lauantaina Sortohaassa ilman ajanvarausta. Kuvituskuva. Kuva: Mauri Ratilainen
Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä rokottaa ensi lauantaina Sortohaassa ilman ajanvarausta. Kuvituskuva. Kuva: Mauri Ratilainen

Forssassa järjestetään viikonloppuna kaikille avoin koronarokotuspäivä. Rokotteita on jaossa lauantaina 15. tammikuuta kello 10–16 Sortohaan rokotuspisteellä (Sortohaankatu 3).

Rokotteena on tarjolla Modernan Spikevax. Alle 30-vuotiaille miehille sitä ei anneta kohonneen sydänlihastulehdusriskin vuoksi, mutta heille on Sortohaassa varattuna Pfizerin Comirnaty-rokotetta.

Lauantaina Sortohaassa annetaan sekä ensimmäistä, toista että kolmatta koronarokoteannosta.

Rokotusvälin minimi on perusterveille 18–59-vuotiaille 4–6 kuukautta ja yli 60-vuotiaille sekä riskiryhmäläisille 3–4 kuukautta.

Prisma-keskuksen rokotukset jatkuvat

Ajanvarauksettomat koronarokotukset kolmansille annoksille jatkuvat kaikille yli 18-vuotiaille Prisma-keskuksessa Forssassa.

Modernan rokotetta on jaossa maanantaisin ja tiistaisin kello 13–18 aina 25. päivään tammikuuta asti.

Lisäksi kauppakeskuksessa rokotetaan Modernalla lauantaina 22. tammikuuta klo 10–15.

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä muistuttaa, että koronan sairastanut ja kaksi rokotetta saanut ei tarvitse kolmatta rokotetta. immuunipuutteisille kolmas annos kuitenkin annetaan.

Aika perutaan rokotteen jälkeen

Kolmannen rokotteen voi pistäytyä hakemaan rokotustapahtumista, vaikka olisi aika jo varattuna tammikuulle tai odottaisi ajanvarauksen takaisinsoittoa.

Rokotuksen yhteydessä perutaan jo olemassa oleva aika.

Uusimmat

Fingerpori

comic