Lounais-Häme

Entinen kimppavarsa Pilvenmäen suurin yllättäjä

Magic Mondayn T65-pelin suurin yllättäjä oli vastoin lähes kaikkia odotuksia entinen kimppavarsa Real Red, joka nappasi uudelle omistajalleen oitis 2 000 euron arvoisen ykköstilan.

Takarivin sisimmältä lähtöpaikalta startannut tamma liimautui heti lähdössä edestä lähteneen tallikaveri ja pelisuosikki Grainfield Fannyn selkään eikä tuntenut suurempaa tuskaa päräyttäessään loppusuoralla ohi. Hevonen oli hyvä, mutta niin oli myös ohjastaja Ari Moilanen.

Maanantai oli Pilvenmäen osalta suorastaan tulvillaan naisenergiaa, sillä raveihin oli ennakkoon ilmoittautunut noin 110 viehätystä ja tusinan verran vielä jälkikäteenkin.

Laji sai varmasti uusia naispuolisia harrastajia, sillä noin kaksi kolmasosaa allekirjoittaneen tutuista kävi kertomassa olevansa peleistä voitolla.

 

Kuusvitosella tienasi 450,70 euroa eli kohtuullisen hyvin siihen nähden, että oikeaan riviin mahtui neljä suosikkivoittajaa. Kuopiossa ravatun ensimmäisen lähdön voitti N.P. Villari koko matkan johdon jälkeen.

Kolmas T65-lähtö oli huippuvireisen Exuberancen näytös. Ruuna siirtyi ensimmäisellä takasuoralla keulaan ja karkasi viimeisessä kaarteessa usean valjakonmitan voittoon.

Pilvenmäellä ajetun T65-nelosen suosikki Vili Kuuper antoi vastustajille eteen jo lähdössä jääden siinä parisenkymmentä metriä. Lopullisesti sen peli tärvääntyi loppukaarteen laukkaan, mutta ilman sitäkään olisi tuskin kärkeen noussut. Pete Puikkosen ohjastama Vekraus ohitti lopussa takarivistä salamastartin saaneen Ponnen Sisun ottaen kauden avausvoittonsa.

So Clueless oli viidennen kohteen ykkönen Iikka Nurmosen mahtavan ajosuorituksen siivittämänä.

Forssassa ajettu kuudes kohde oli sitä mukaa selvä kun Andree kipaisi lähdöstä keulaan.

Ilkka Korpi sai säädellä vauhdin mieleisekseen eikä voittoon tarvinnut lopettaa edes 14,0-kyytiä kovempaa. Järjestäjien tyylitajua osoitti se, että heti lähdön jälkeen kaiuttimista kuultiin Marita Taavitsaista. Ja arvatkaa mikä piisi siellä soi. FL

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic