Lounais-Häme

Entinen työmarkkinajohtaja Lasse Laatunen Iltalehden kolumnissa: Kokoomuksen kansanedustaja haistatteli Pikkuparlamentissa

Helsinki
07.10.2018, 15:43

Kotimaa

Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) entinen työmarkkinajohtaja Lasse Laatunen kertoo Iltalehden kolumnissaan joutuneensa kokoomuskansanedustajan haistattelemaksi. Laatusen mukaan hän istui tiistaina Pikkuparlamentissa aamukahvilla SDP:n Lauri Ihalaisen kanssa, kun kiihtynyt kokoomuskansanedustaja tuli kertomaan mielipiteensä hänen aiemmasta kolumnistaan. ”V-alkuista tekstiä” satoi päälle enemmän ja vähemmän, Laatunen kirjoittaa.
Laatunen ei kolumnissaan kerro, kenestä kokoomuskansanedustajasta on kyse. Ilmeisesti kyse kuitenkin on miehestä, sillä Laatusen mukaan tämä oli pukeutunut solmioon.
– Mieleeni vain tuli, että tällainenkö on tämän päivän vanha sivistys-, kyky- ja sananvapauspuolue kokoomus? Toivottavasti kysymyksessä oli poikkeus, Laatunen päättää kolumninsa.
STT:n tavoittamat kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajat Jukka Kopra, Sari Raassina ja Ben Zyskowicz kertoivat, että eivät tiedä Laatusen kuvaamasta tapauksesta mitään. STT ei ole tavoittanut Ihalaista tai Laatusta.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/98d3bdf5-b5e0-4c9b-9e71-89212fd68921_pi.shtml

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic