Lounais-Häme

Envor Group Oy ostaa Someron Ympäristöhuolto Oy:n liiketoiminnan

Envor laajentaa toimintaansa Somerolle ja Salon suuntaan.

Forssalainen Envor Group Oy laajentaa toimintaansa Someron ja Salon suuntaan hankkimalla liiketoimintakaupassa Someron Ympäristöhuolto Oy:n liiketoiminnan. Envor ottaa kaupassa vastuulleen Someron ympäristöhuollon jäteasiakkuudet ja imuautopalvelut. Tarkoituksena on kehittää palveluita edelleen ja tuoda lisäksi myös vaihtolavapalvelut sekä useampien jätejakeiden keräily. Envorilla on usean vuosikymmenen kokemus jätteenkuljetuksesta ja loka-autopalveluista.

– Tämä on meille selkeä strateginen päätös kasvattaa toiminta-aluettamme Someron ja Salon suuntaan. Keräämme ja kuljetamme jätteitä nyt laajalla alueella aina Urjalasta Forssaan ja nyt siis Someron kautta Saloon asti, toteaa Envor Group Oy:n toimitusjohtaja Juha Strandberg.

– Tavoitteenamme on, että asiakkaille liiketoimintakauppa ei aiheuta muutoksia aikatauluihin ja asioiden sujuvuuteen. Tavoitteenamme on kehittää edelleen jätteenkeräys-, imuauto- ja vaihtolavapalveluita Someron ja sen lähikuntien alueella, hän jatkaa.

Someron ympäristöhuolto kokee, että heidän kannaltaan paras jatkaja yrityksen toiminnalle on Envor.

– Uskomme, että heillä on kapasiteettia sekä halua kehittää palvelujamme tällä alueella edelleen. Olemme oikein tyytyväisiä kaupan toteutumiseen, kertoo Harri Nurminen, joka on yksi Someron Ympäristöhuollon omistajista. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

27.2.2020