Lounais-Häme

Envor Groupille uusi toimitusjohtaja

Envor Group oy saa perusforssalaisen toimitusjohtajan, kun tehtävässä aloittaa tänään maanantaina Juha Strandberg.

Strandberg on toiminut Forssassa muun muassa Mitronin liiketoimintajohtajana ja osaomistajana kuljetusliike Mikline oy:ssä viime vuoden loppuun asti. Vuodesta 2011 tähän päivään hän toimi kaivinkoneiden ja nostureiden lisälaitevalmistaja Kinshofer Aponox oy:n Suomen toimitusjohtajana pääpaikkanaan Lempäälä ja vastuualueenaan Pohjoismaat.

-Hyvillä mielin tulen Envorille. Haasteet ja vastuu, mutta samalla myös mahdollisuudet kasvavat. Envorilla on käynnissä hyviä projekteja, Strandberg sanoo.

Hän kertoo palaavansa innolla töihin Forssaan, eikä pelkästään työmatkan lyhenemisen ja matkustuspäivien vähenemisen johdosta. Strandberg haluaa omalta osaltaan vaikuttaa koko Forssan työllisyystilanteeseen positiivisesti.

Strandberg ja Envor Group löysivät toisensa lehti-ilmoituksen kautta. Ennen vuodenvaihdetta yhtiö haki toimitusjohtajaa ja Strandbergille ennestään tuttu, Envorin hallituksen puheenjohtaja Mika Laine vinkkasi tälle, että kannattaisi hakea paikkaa. Monien testien ja haastattelujen jälkeen valinta päätyi forssalaislähtöiseen Strandbergiin.

-Uskon että forssalaisuuteni painoi osaltaan valinnassa, ei siitä ainakaan haittaa ollut, hän näkee.

Entisestä ja uudesta työstään Strandberg ei merkittäviä yhtäläisyyksiä löydä, mutta Envorin katseet voivat Strandbergin myötä suuntautua enemmän ulkomaille. Ensi töikseen uusi toimitusjohtaja aikoo tutustua kunnolla yrityksen liiketoimintaan. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic