Lounais-Häme

Eppu Normaali ja Agents juhannustähtinä Somerolla

 

Suomirockin ikonit Eppu Normaali ja Agents ja nousevat Someron Esakallion lavalle lauantaina 24. kesäkuuta. Kahden rokkijättiläisen lisäksi juhannuspäivän tähtenä nähdään uudemman polven suosikki Pasi Vainionperä. Liput ovat jo myynnissä Ticketmasterissa sekä Muotiputiikki Helmessä Somerolla.

Somero nousee kesällä todelliseksi Suomirockin keskukseksi, sillä Esakalliossa nähdään myös Popeda, Yö ja Apulanta. Popeda ja Yö esiintyvät Esakalliossa keskiviikkona 12. heinäkuuta ja Apulanta keskiviikkona 26. heinäkuuta. Lisäksi luvassa on myös monia vielä julkistamattomia esiintyjiä.

Jo aiemmin on julkistettu, että juhannusaaton erikoisvieraaksi Esakallioon saapuvat Jari Sillanpää sekä Katri Helena, joka tekee yllätyspaluun tanssilavoille yli 20 vuoden tauon jälkeen. Lisäksi Esakalliossa nähdään heinä-elokuussa Baddingin elämästä kertova musiikkinäytelmän, jonka pääosissa ovat Heikki Hela, Suvi Karjula, Jani & Jetsetters -yhtyeen solisti Jani Forsman sekä Baddingin pikkusisko Mailis Niemelä ja lapsuudenystävä Rauli ”Rafe” Tanskanen.

Someron Esakallio on yksi maamme suurimmista ja suosituimmista tanssilavoista ja viihdekeskuksista. Sen tuhannen neliön jättiparketille mahtuu yhtä aikaa kaikkiaan 2000 tanssijaa. Urheiluseura Someron Esa ry:n tanssilava avattiin juhannuksena 1965. Lavaa on uudistettu viime vuosina mittavilla investoinneilla. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic