Lounais-Häme Forssa

Esiintyjinä nyrkkeilijä ja Voice of Finland -kilpailija – Forssassa nelipäiväiset hengelliset juhlat

Forssan helluntaiseurakunnan järjestämä Open fest -tapahtuma levittäytyy seurakunnan tiloihin, torille ja puistoon. Yksi esiintyjistä on nyrkkeilyn SM-mitalisti Teemu Kaski. Kuva: Juha Suhonen.

Forssassa järjestetään loppuviikolla hengellinen Open fest -tapahtuma, jossa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, koskettavia elämäntarinoita ja musiikkia. Helluntaiseurakunnan järjestämä tapahtuma kestää torstaista sunnuntaihin.

– Tapahtuman esiintyjiä yhdistää se, että usko Jumalaan on tuonut heidän elämäänsä myönteisen muutoksen ja uudenlaisia voimavaroja. Juuri sen viestin toivosta ja Jumalan armosta haluamme välittää ihmisille myös tämän tapahtuman kautta. Jokainen on tervetullut sellaisena kuin on, helluntaiseurakunnan pastori Tommi Hintsanen kertoo.

Tapahtuma alkaa torstai-illalla helluntaiseurakunnan tiloissa musiikkipainotteisella tilaisuudella, jossa ovat mukana Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo.

Perjantai-illalla kuullaan Teemu Kaskea, joka on nyrkkeilyn SM-mitalisti ja nykyinen Hyvä Sanoma ry:n Hämeen alueen evankelista. Myöhemmin samana iltana helluntaiseurakunnan tiloissa järjestetään nuortenilta.

Lauantaiaamulla torilla esiintyy Voice of Finland -laulukilpailusta tuttu Roberto Brandão, joka musisoi myös myöhemmin illalla helluntaiseurakunnan tiloissa. Päivällä Keskuspuistossa on lapsiperheille suunnattu PuistoAction-tapahtuma.

Tapahtuma päättyy sunnuntain jumalanpalvelukseen, jonka ohjelmasta vastaa Missionuorten (YWAM) tiimi.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

6.4.2020

Uusimmat