Lounais-Häme

Esko Tonteri jatkaa LounaPlussan puheenjohtajana

Humppilalainen Esko Tonteri jatkaa LounaPlussa ry:n hallituksen puheenjohtajana.

Yhdistyksen hallitus koostuu maa- ja metsätalousministeriön määräyksestä kolmikantaperiaatteen mukaan siten, että mukana on toiminta-alueen jokaisen viiden kunnan edustaja, sekä yhdistys- ja asukasedustaja joka kunnasta.

Pitkän hallitustyöskentelynsä päättivät Pirkko Lipponen, Pirjo Poutanen sekä Pekka Uusitalo, jotka kukitettiin yhdistyksen keskiviikkoisessa kokouksessa.

Hallituksen uusia jäseniä alkavana vuonna ovat Tiina Leppämäki Forssasta, Tiina Patjas ja yrityskoordinaattorina aloittava Heidi Loukiainen Tammelasta sekä Minna Rautiainen Ypäjältä ja Mertsi Töttölä Humppilasta. Jokioisilta uutena jäsenenä aloittaa Minna Lax.

Entisinä jäseninä jatkavat forssalaiset Emmi Lintonen ja Markus Saarinen, humppilalaiset Maarit Sihvonen sekä Hannu Mustonen. Jokioislaisia edustajia ovat Marianne Mänki ja Oskari Tiensuu.

Tammelaa edustaa lisäksi Pirjo Ali-Tuomola, ja Ypäjää Pirjo-Maarit Hellman sekä Marjatta Tasala.

Leader-ryhmän tehtävänä on kannustaa maaseudun asukkaita kehittämään omaa kotiseutuaan, lisäämään sen viihtyisyyttä sekä synnyttämään työpaikkoja ja yrityksiä.

Hallitus käsittelee hankehakemuksia seuraavan kerran kokouksessaan maaliskuulla.

Yhdistyksen tiloissa Forssan Yritystalossa toimii myös välityömarkkinahanke TriPla, ja sieltä käsin koordinoidaan Lasten Maatalousnäyttely Mansikkia.

Uusimmat

Fingerpori

comic