Lounais-Häme Forssa

Faktia osti forssalaisen JobPari oy:n: Koulutus ja reitti työmarkkinoille yhdistyvät

Tavoitteena on luoda uusi, monialainen yhteistyömalli koulutus- ja työmarkkinoille.
JobParin perustaneet Jukka-Pekka Rantanen ja Susanna Marjamäki-Vuorenpää jatkavat yhtiön palveluksessa.

Faktia oy on ostanut henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistuneen JobPari oy:n. Vuonna 2008 perustettu yritys vuokraa ja rekrytoi työntekijöitä kaikille toimialoille.

Yrityskaupan tavoitteena on luoda uusi, monialainen yhteistyömalli, joka ratkaisee seudun yritysten henkilöstötarpeita ja helpottaa osaavan henkilöstön saatavuutta. Uuden toimintamallin avulla voidaan vahvistaa myös koulutusyhteistyötä seudun yritysten kanssa.

Tarkoituksena on, että myös Faktian opiskelijat voivat löytää henkilöstövuokrayrityksen kautta joustavan reitin työmarkkinoille.

Riittävän ja osaavan työvoiman saatavuus on keskeistä seudun elinvoiman kannalta.

– Kun henkilöstövuokrausyrityksen taustalla on vahva ja osaava koulutusorganisaatio, voimme paremmin vastata henkilöstön osaamisvaatimuksiin. Uskomme, että uusi toimintamalli tulee tukemaan myös sekä Faktia oy:n että Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia, Faktian toimitusjohtaja Tanja Paassilta kertoo.

Edelläkävijän panostus

Paassillan mukaan vastaavantyyppisiä yhteistyökumppanuuksia henkilöstövuokrausyritysten kanssa on tiedossa muissa ammatillisissa oppilaitoksissa.

– Faktian panostus on erityisen vahva uudenlaisen toimintakonseptin ja toiminnan kehittämiseksi. Oppilaitoksemme on siis tässäkin asiassa edelläkävijöiden joukossa.

JobPari oy:n Jukka-Pekka Rantanen ja Susanna Marjamäki-Vuorenpää jatkavat edelleen yhtiön palveluksessa.

– Toiminta jatkuu ennallaan asiakkaiden kanssa nykyisissä tiloissa Lamminolankadulla, Rantanen toteaa.

– Haluamme jatkossakin palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme omalla, ammattitaitoisella, mutta iloisella ja inhimillisellä tyylillämme. Olemme erittäin innostuneita siitä, että jatkossa meidän ei tarvitse tehdä tätä yksin, vaan osana Faktiaa, lisää Susanna Marjamäki-Vuorenpää. FL

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic