Lounais-Häme Forssa

Feeniks Basket jatkaa puhtaalla pelillä

17-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjasta toinen voitto.
Emilia Kilpinen saattaa olla 17-vuotisten tyttöjen SM-sarjan vikkeläjalkaisin peluri.

Feeniks Basket voitti toisenkin pelinsä 17-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjassa ja jatkaa voittonsa ansiosta sarjan puhtaan pelin kärkikvartetissa.

SM-sarjakauden ensimmäisessä kotipelissään Feeniks Basket kukisti Tampereen Pyrinnön selvästi 80-61 (43-30).

Pyrintö otti viime kaudella vuotta nuoremmissa 16-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjassa pronssin, mutta eilen FoKoPon ex-valmentajan Petteri Moleniuksen luotsaama tamperelaisjoukkue putosi nopeasti forssalaisten kyydistä.

Feeniks Basket voitti ensimmäisen neljänneksen kymmenellä pisteellä eikä Pyrintö päässyt enää seuraavilla jaksoilla voittotaistoon. Toisella ja kolmannella jaksolla kotijohto kasvoi parhaimmillaan 19 pisteeseen ja viimeisellä kympillä toviksi jo 26 pisteeseen.

Feeniks Basketin tehokkaimpia olivat korin tuntumasta pisteitä keränneet Olivia Latva 24 pisteellä ja 14 levypallolla sekä 14/10 tehot merkkauttanut Anna Salo. Myös Emilia Kilpinen ja Saga Järvinen pääsivät kymmenellä pisteellään kaksinumeroisiin lukemiin.

Forssalaisten vastukset sen kuin kovenevat, kun joukkue kohtaa seuraavaksi vieraissa puhtaan pelin joukkueisiin lukeutuvan helsinkiläisen Helmi Basketin. FL

Uusimmat

Näkoislehti

23.9.2020

Fingerpori

comic