Lounais-Häme Tammela

Fine diningia pääsiäispöytään? – Tammelalaisen lampurin vinkeillä aloittelijakin loihtii lampaasta täydellisen aterian

Lammas on löytänyt tiensä yhä useampaan suomalaispöytään. Silti sen valmistamiseen liittyy yhä monia vääriä uskomuksia, jotka tammelalainen lampuri Kristiina Liinaharja haluaa oikoa.
Kristiina Liinaharja maustaa lampaanlihan yleensä suolalla, pippurilla, valkosipulilla, hunajalla ja jollakin yrtillä, esimerkiksi timjamilla tai salvialla. Lampaan lisukkeeksi hän valmistaa tällä kertaa parsaa. Kuva: Tapio Tuomela

Lammas on löytänyt tiensä yhä useampaan suomalaispöytään. Silti sen valmistamiseen liittyy yhä monia vääriä uskomuksia, jotka tammelalainen lampuri Kristiina Liinaharja haluaa oikoa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic