Lounais-Häme

FJK ja SoVo lohkojensa kärjessä

Forssan Jalkapalloklubi ja Someron Voima keikkuvat Nelosessa lohkojensa kärjessä. Molemmat ottivat eilen komeat kotivoitot.

FJK pyöritteli kauden ensimmäisessä Lamminrannan pelissään kesäkoleassa selvän 4-0 (1-0) voiton Toijalan Pallo-49:stä.

Kuudesta pelistään kaksi voittanut TP-49 jäi etenkin toisella puoliskolla selvästi FJK:n jalkoihin.

FJK:n veteraanikärki Ivo Dankov nosti kauden maalisaldonsa yhdestä neljään lauottuaan isännille kolme maalia. Dankovin tulituksen välissä Janne Eerikäinen pukkasi pelin 2-0:aan ja nosti myös kauden maalilukemansa neljään.

Vitosesta täksi kaudeksi Neloseen palannut FJK nousi voitollaan Tampereen piirin neloslohkon kärkeen tasapisteisiin Tervakosken Padon kanssa, jolla on yksi peli vähemmän pelattuna.

Pato voitti FJK:n sarja-avauksessa 3-0, mutta tuon jälkeen FJK on venyttänyt voittoputkensa viiteen peliin maalisuhteella 16-2.

Länsi-Suomen piirissä Nelosen lohkoja on kaikkiaan kolme. Someron Voima johtaa lohkoaan kerättyään kahdeksasta pelistä seitsemän voittoa. Ainoa haksahtus tuli pari viikkoa sitten Turussa, jossa SoVo hävisi lohkossa toiseksi viimeisenä olevalle ÅCF:lle 4-3.

Eilen SoVo ei haksahtanut, kun se pyöritteli lohkon jumbona nollilla olevasta FC Bosnasta peräti 11-0 (3-0) voiton. SoVo voitti tämän bosnialaisperäisistä pelureista kootun porukan jo huhtikuun sarja-avauksessa Turussa 8-1.

SoVokin on ulkomaalaisväritteinen, mutta eilen maalinteossa kunnostautuivat kotimaiset pelurit, kun Tuomas Hakala laukoi neljä ja Mikko Halonen kolme maalia.

Murskavoiton avulla SoVo kohensi maalisuhteensa hulppeisiin lukemiin 38-5. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic