Lounais-Häme

FJK jäi jälleen nollille

Forssan Jalkapalloklubi kahlaa nyt syvällä jalkapallon Kolmosessa.

FJK kärsi eilen kolmannen peräkkäisen tappion, kun sarjataulukossa pisteen edellä ollut Tampereen Pallo-Veikkojen kakkosjoukkue haki Lamminrannan kauden avauspelistä niukan 1-0 (1-0) voiton.

FJK:n kolmen viime pelin saldo on murheellinen: kolme tappiota maalisuhteella 0-14. Viime viikolla FJK hävisi vieraissa Pallo-Sepoille 4-0 ja aiemmin tällä viikolla samassa Kolmosen lohkossa pelaava Janakkalan Pallo pöllytti kotonaan Regions Cupin pelissä FJK:ta peräti 9-0.

Eilen pelin ainoa maali syntyi vartin kohdalla, kun TPV pääsi tuikkaamaan suurin piirtein ensimmäisestä maalipaikastaan läpijuoksuna 1-0.

FJK:lla oli jakson aikana enemmän tekopaikkoja. Lähimmäksi osuivat jakson puolivälissä Hashim Al-Zeyadi ja viime minuuteilla Santeri Ketola, jotka paukauttivat kutinsa tolppiin.

Toisella jaksolla FJK:n hyvät tilanteet jäivät vähemmälle, mutta ei kotijoukkue tälläkään jaksolla jäänyt pelitilanteissa altavastaajaksi.

Ei tarvitse olla suuri lajiasiantuntija arvioimaan sen, että FJK:n ongelma löytyy maalinteosta. Viime pelit ovat näyttäneet räikeästi sen, että edelliskausien maalitykkien Jere Rauhansalon ja Ivo Dankovin korvaajia ei ole löytynyt.

– Lähdimme peliin sillä tavoitteella, että JanPan katastrofin jälkeen pidämme nyt maalimme puhtaana. Siinä onnistuttiin melkein, kun TPV teki yhden maalin harvoista paikoistaan. Tämä on kuitenkin maalintekopeli, joten meidänkin pitäisi käyttää paikkamme tehokkaammin, aprikoi FJK:n pelaaja-valmentaja Miika Murtolahti. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic