Lounais-Häme

FJK katkaisi UrPS:in selkärangan

Kärkipeli, vielä paikallismatsi.

Olisi luullut, että Lamminrannassa olisi nähty torstai-iltana tiukka taisto Lounais-Hämeen herruudesta. Mutta eipä nähty, sillä FJK rynni johtoon avauspuoliajalla ja jätti toisella Urjalan Palloseuran kauas, kauas taakseen.

Vitosen kärkiottelu päättyi harvinaisiin 11–1-lukemiin.

-Tämä oli näitä pelejä. Kun toisen selkäranka katkeaa, niin se katkeaa. Tämä on kuitenkin vain yksi ottelu muiden joukossa, muistutti FJK:n pelaajavalmentaja Miika Murtolahti.

UrPS ja FJK olivat ennen ottelua sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla toisena ja kolmantena, aivan johtavan Sääksmäen Sovun kintereillä. Kentällä sarjasijoitukset eivät painaneet, FJK vei peliä alusta asti.

Maalijuhlat aloitti vajaan vartin pelin jälkeen FJK:n Janne Eerikäinen. Muutaman kerran avausjaksolla terävästi hyökännyt UrPS kuittasi vielä tasoihin, kun Samppa Santaranta jatkoi Henri Ojalan antamasta vapaapotkusta pallon forssalaismaaliin.

Tämän jälkeen palloa sai verkosta kaivaa enää UrPS:in maalivahti Tomi Koivula. FJK jatkoi hallintaa ja tauolle lähdettiin forssalaisten kolmen maalin johdossa Asadullah Hashemin, Jere Rauhansalon ja Ivo Dankovin osuttua vielä ensimmäisellä puoliajalla.

Kaikki toiveet tasaisesta taistelusta sai jättää heti toisen puoliajan aluksi, kun Jere Rauhansalo siirsi FJK:n 5–1-johtoon Ivo Dankovin esityöstä. UrPS heitti hanskat tiskiin ja FJK sai puhkoa miten tahtoi urjalalaisten puolustuslinjaa.

Tehokkaasti paikkansa käyttänyt Rauhansalo piti vieraiden puolustusta pilkkanaan ja mätti neljä maalia lisää. Dankov ja Eerikäinen viimeistelivät vielä kerran mieheen.

-Peli meni huonosti, kun se lähti menemään huonosti. Meillä ei ollut otteluun helpot lähtökohdat, kun oli paljon poissaoloja ja pelaajia loukkaantuneena. Nämä ovat tietenkin turhia selityksiä, kaikki kunnia Forssalle voitosta, UrPS:in pelaajavalmentaja Henri Ojala totesi.

Tappiosta huolimatta UrPS on Vitosen lohkossa hyvissä asemissa kolmantena. Joukkue ei tavoittele nousua, vaan on tyytyväinen sarjapaikan säilymiseen.

Vain yhden pelin hävinnyt FJK tähtää nousuun. Lohkon voittaja nousee kauden päätteeksi Neloseen.

-Tässä on vielä seitsemän peliä. Veikkaan, että ratkaisut menevät ihan päätöskierroksille, Murtolahti tuumi. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti