Lounais-Häme Forssa

FJK pistejahtiin puolta tuntia aiemmin

Pimeys kiusaa syyskierroksen arkiotteluja.
FJK kohtaa perjantaina kello 18.30 Ilves-Kissat urheilukentällä. Forssalaisjoukkue kaipaa puolella tunnilla aikaistetuista pelistä kipeästi sarjapisteitä.

FJK:n perjantaina käytävää Ilves-Kissat-ottelua päätettiin aikaistaa puolella tunnilla. Kolmosen kamppailun piti alkaa kello 19, mutta se siirrettiin alkavaksi jo kello 18.30. Syy aikaistukselle on pimenevä syksy – ja urheilukentältä puuttuva valaistus.

– Saimme sovittua ottelun aikaistamisesta puolella tunnilla. Pimeä voi tehdä pilvisellä säällä tepposet, toteaa FJK:n pelaajavalmentaja Miika Murtolahti.

Pelin alkamisajan muutos onnistui piirin ja vastustajan hyväksynnällä. Nytkin valoisan ajan kanssa menee tarkalle, sillä aurinko laskee perjantaina kello 20.13.

Yksi vaihtoehto olisi ollut pelipaikan siirto valaistulle Kuhalan tekonurmelle, mutta FJK halusi pysyä Lamminrannan urheilukentällä, jossa edustuksella on kesän ollut harjoitusvuoroja.

– Vaikka ei tässä rahaa tahkota, niin taloudellisetkin jutut painoivat. Pelin järjestelyjen kannalta urheilukenttä on hieman helpompi ja tuottoisampikin paikka, Murtolahti tuumi.

Perjantain ottelu on tärkeä FJK:lle, sillä lohkon kolmanneksi viimeisenä majaileva forssalaisjoukkue kaipaa kipeästi lisää pisteitä. Tamperelainen Ilves-Kissat on tasokas vastus. Joukkue on sarjataulukossa neljäntenä. Sillä on 16 ottelusta 29 pistettä, kun yhden ottelun vähemmän pelannut FJK on saanut kasaan 12 pistettä.

Ensimmäisellä kierroksella Ilves-Kissat löylytti FJK:n kotonaan maalein 6–2 (2–2).

– Vastus ei ole helppo, Ilves-Kissat on kova sakki. Avauskohtaaminen on vielä hyvin mielessä, puoliajalla tilanne oli tasan 2–2, mutta sen jälkeen sorruimme kauden perisyntiin eli vastustaja päästettiin rankaisemaan meidän omista helpoista virheistämme, Murtolahti sanoo.

FJK:n pitäisi saada perjantain peliin jalkeille lähes paras miehistönsä. Manu Kuisma ja Atte Ekholm pääsevät pelikiellon jäljiltä taas kentälle.

Janne Eerikäinenkin on toipunut pelikuntoon, mutta Santeri Ketolan tilanne on vielä auki. Maalivahti Christoffer Enckelmanin pitäisi olla rivissä.

– Pistetilanne näyttää pahalta, mutta loppuun asti pelaamme täysillä. Yhtään kaksinkamppailua tai pistettä emme anna ilmaiseksi, Murtolahti lupaa. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

4.4.2020

Uusimmat