Lounais-Häme Forssa

FJK taipui tärkeässä ottelussa TKT:lle – putoaminen ei vielä varmaa

Syyskierros ei mennyt FJK:lta lainkaan toiveiden mukaan.

Jalkapallo FJK:n sijoitus Kolmosen Tampereen piirin lohkossa varmistui torstai-iltana, kun joukkue hävisi Tampereen Kisatovereille Kaupissa 3–0 (1–0). Jo ennen viimeistä kierrosta on varmaa, että FJK päätyy sarjan kymmenenneksi. Taakse jää vain pelkkiä häviöitä kerännyt Valkeakosken Koskenpojat.

FJK:lla oli vielä ennen eilistä mahdollisuus nousta sarjassa pykälällä, kun se kohtasi TKT:n Tampereella. 3–0-tappio tiesi sitä, että TKT pitää yhdeksännen sijansa vaikka häviäisi viimeisen kierroksen pelinsä ja FJK voittaisi omansa.

– Tämä oli tyypillinen syksyn peli. Tapeltiin kovaa, paljon oli kaksinkamppailua, mutta vastustaja oli vaan tuon verran parempi, tunnusti FJK:n pelaajavalmentaja Miika Murtolahti.

FJK on tukevasti putoamisviivan alapuolella, mutta tipahtaminen Neloseen ei ole varmaa, koska vielä ei tiedetä. paljonko Kakkosesta on tulossa seuroja Kolmosen lohkoon.

FJK:lla on vielä Kolmosta yksi peli jäljellä, Forssaan saapuu ensi viikon lauantaina hännänhuippu VaKP.

– Haluamme päättää kauden voittoon kotikentällä. Tämä syyskierros ei mennyt lainkaan niin kuin suunnittelimme, emmekä ole voittaneet pitkään aikaan. Viimeisen pelin voitamme, Murtolahti vakuuttaa. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

26.2.2020

Uusimmat