Lounais-Häme

FJK teki 16 maalia

Sarjakärki FJK:n ja häntäpään Sopun Nelosen kohtaaminen muuttui forssalaisjoukkueen maalintekoharjoituksiksi. FJK latoi Lamminrannassa 16 maalia, kun Sopu osui ainoassa kunnon paikassaan tolppaan.

-En muista tällaisia voittonumeroita virallisista sarjapeleistä, ihmetteli FJK:n valmentaja Miika Murtolahti 16–0-voittolukemia.

Valkeakoskelainen Sääksmäen Sopu saapui Forssaan vain vartti ennen lauantain pelin alkua, eikä joukkue ollut saanut jalkeille kuin kahdeksan kenttäpelaajaa ja maalivahdin. Se näkyi tietysti kentällä, FJK vyöryi ylivoiman turvin jatkuvasti vieraiden maalille. Sopu yritti parhaansa mukaan pyristellä vastaan, mutta kunnon pelistä ei tullut mitään.

 

Atte Ekholm avasi nopeasti FJK:n maalihanat. Ivo Dankov teki 2–0, seuraavaksi asialla oli taas Ekholm. Kärkimies Jere Rauhansalo viimeisteli neljä seuraavaa maalia.

Tämän jälkeen Ekholm teki päivän kolmantensa ja Manu Kuisma ainokaisensa. 10–0-lukemat laukoi Matias Mero, 11–0 oli Topias Kuisman käsialaa. 12–0 viimeisteli Sakari Suontausta, sen jälkeen Topi Kuisma ja Atte Ekholm ehtivät vielä tehdä kaksi maalia mieheen ennen kuin erotuomari vihelsi pilliinsä erikoisen ottelun päättymisen merkiksi.

Vaikka FJK takoi 16 maalia, oli sillä paikkoja paljon useampaankin osumaan. Mutta kun vastus oli huono ja vielä vajaamiehinen, ei joukkueen tarvinnut pistää parastaan.

-Niin, voiko tähän nyt olla tyytyväinen? Teimme 16, mutta paikkoja oli varmaan sataan maaliin, mietiskeli Murtolahti.

 

Sarjaa johtava FJK on enää voiton päässä paikasta Kolmosessa. Joukkueella on vielä Nelosessa kolme peliä jäljellä. Seuraavaksi vastuksen pitäisi koventua selvästi, kun joukkue kohtaa viikon päästä lauantaina IkUn Ikaalisissa.

-Tuo peli on loppukauden kliimaksi. Pelasimme viimeksi tasan 2–2 ja lisäksi Ikaalisista on kuulunut huhua, että joukkue tahtoo kovasti päihittää meidät, Murtolahti kertoi. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic