Lounais-Häme

FJK:lla selkeä resepti tappioputken katkaisemiseksi

FJK haluaa katkaista tappioputkensa. Kolme edellistä peliään Kolmosessa hävinnyt Forssan Jalkapalloklubi kohtaa tänään perjantaina urheilukentällä Nokian Palloseuran.

Forssalaisjoukkueella on peliin vain yksi tavoite, voitto.

-Perjantain peli, kuten tietysti kaikki muutkin, on tosi tärkeä. Olemme sarjassa hävinneet kolme ottelua putkeen, se suuntaus olisi hyvä kääntää. Kaikilla voimilla ja lääkkeillä painamme eteenpäin, lupaa FJK:n pelaajavalmentaja Miika Murtolahti.

 

NoPS on Tampereen piirin Kolmosessa kahdeksantena kerättyään kuudesta ottelusta yhdeksän pistettä. Viiden pisteen FJK on sarjataulukossa kymmenentenä eli toiseksi viimeisenä. Takana on vain nollakerholainen Valkeakosken Koskenpojat.

Sarjanousija FJK aloitti Kolmosen pirteästi, mutta on hävinnyt kolme viimeistä sarjapeliään maalierolla 2–11. Jos mukaan lasketaan Regions’ cupin suurinumeroinen tappio JanPalle, FJK:n saldo neljästä viime pelistä 0 voittoa, 4 tappiota, maalieron näyttäessä tylyä 2:ta tehtyä ja 20:tä päästettyä. Voiton makuun joukkue on päässyt viimeksi 11. toukokuuta, jolloin Sääksjärven Loiske kaatui Forssassa maalein 1–0.

FJK:ssa ei ole painettu paniikkinappulaa, vaan tekeminen on Murtolahden mukaan pysynyt hyvällä tasolla tappioista huolimatta.

-Joukkueessa on säilynyt hyvä tekemisen meininki. Tappioiden jälkeen tunteet ovat olleet pinnassa, mutta se on luonnollista. Yleisilme on tosi hyvä.

 

Murtolahdella on mielessä selkeät lääkkeet, millä kurssi saadaan reivattua ja NoPS illalla kaadettua.

-Maalitekotilanteisiin pitää saada lisää kliinisyyttä. Meillä on tappiollisissakin peleissä ollut aivan riittävästi tilanteita, mutta olemme tuhrineet liikaa paikkoja.

-Koko joukkueen puolustaminen on ollut kauden alusta asti Regions’ cupissa JanPalle kärsittyä 9–0-tappiota lukuun ottamatta hyvää, siitä ei tarvitse olla huolissaan. Sen sijaan meille on tullut puolustuksessa ihan yksilövirheitä, joista vastustaja on päässyt rankaisemaan. Pienet virheet pois ja terävyyttä viimeistelyyn, siinä se, Murtolahti jatkaa.

 

NoPS on täysin kaadettavissa oleva joukkue.

-Siitä on pitkä aika, kun olen viimeksi pelannut NoPSia vastaan. Silloin takavuosina joukkue oli kovaotteinen, ei mikään sarjan taitavin porukka, mutta hyvin fyysinen. Ei pelistä mitenkään helppoa tule.

Kolmosen Tampereen piirin tasokkuus ei ole yllättänyt Murtolahtea. Sarja on kova ja tasainen.

-Sarja on ollut jopa tasaisempi kuin odotin. Joukkueiden erot ovat pieniä ja molemmilla 50–50-mahdollisuudet voittaa ottelu. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic