Lounais-Häme

FJK:lle kauden avaustappio

FJK:n kausi Kolmosessa kesti kolme tappiotonta peliä, mutta tiistai-iltana Pallo-Sepot 44 osoittautui Apian kentällä Valkeakoskella forssalaisia selkeästi paremmaksi.

PS-44 aloitti maalinteon puolen tunnin kohdalla, kun Jarno Mattila vei kotijoukkueen johtoon. Tauolle mentäessä FJK rimpuili vielä pelissä mukana, mutta toisella puoliajalla kyyti oli kylmää.

Mikko-Petteri Latosaari maalasi isäntien toisen maalin vajaan tunnin pelaamisen jälkeen. Vajaa vartti ennen loppua onnistui Juuso Salonen ja tästä muutaman minuutin kuluttua Elias Tolvanen teki kotijoukkueelle jo neljännen maalin.

FJK:n pelaajavalmentaja Miika Murtolahti ei lähtenyt puolustelemaan, mutta muistutti, että ensimmäisen 60 minuutin aikana FJK:lla oli enemmän maalintekopaikkoja.

-Emme saaneet paikoista sisään ja vastustaja teki toisen maalinsa. Kolmas oli meidän mielestämme paitsiomaali, ja siihen selkärankamme notkahti. Loppu meni sitten pelailuksi, Murtolahti analysoi.

Hän ei ollut luonnollisestikaan tyytyväinen tappiopelin jälkeen, mutta sanoi olevansa enemmän huolissaan, jos joukkue ei kykene rakentamaan maalipaikkoja.

-Tämä on nyt nollattava ja uskottava siihen, että paikoista saadaan onnistumisiä.

FJK:n kausi jatkuu ensi viikon maanantaina Regions´ cupin vierasottelulla JanPaa vastaan. Ensi perjantaina kolmosen kotipelissä Forssaan saapuu TPV:n kakkosjoukkue. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic