Lounais-Häme Forssan seutu

FM-Haus ja Coolcenter Forssa kisaavat Vuoden kasvuyritys -tittelistä – Yltivät 60 parhaan joukkoon 320 ehdokkaasta

"Valtakunnallinen tuomaristo arvioi yrityksiä neljällä kriteerillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt."
FM-Haus on mukana kisaamassa Vuoden kasvuyrityksen tittelistä. Arkistokuva. Kuva: Lassi Puhtimäki
FM-Haus on mukana kisaamassa Vuoden kasvuyrityksen tittelistä. Arkistokuva. Kuva: Lassi Puhtimäki

Kasvu Openin Vuoden kasvuyritys -tittelistä kisaa 60 kasvuyritystä. Niiden joukossa on Forssan seudulta kaksi yritystä, jotka ovat FM-Haus oy Jokioisilta ja Coolcenter Forssa oy Forssasta. Kanta-Hämeestä on lisäksi mukana vielä Geego Kids oy Hämeenlinnasta.

FM-Hausin toimiala on rakentaminen, ja se on mukana puurakentamisen kasvupolulla. Kylmälaitteita valmistavan Coolcenter Forssa oy:n toimiala on teollisuus, ja se on mukana Hämeen kasvupolulla. Perheliikuntasovelluksen lanseeranneen Geego Kidsin toimiala on terveys-, hyvinvointi- ja sosiaalipalvelut, ja se on mukana Hämeen kasvupolulla.

Kolme parasta valitaan lokakuussa

Kasvu Openin kasvupoluilla sparrattiin tänä vuonna 320 kasvuyrityksen liiketoimintaa. Näiden kasvuyritysten joukosta top 60 -yritysjoukkoon eteni automaattisesti 47 kasvuyritystä. Top 60 -yritysjoukon täydensivät valtakunnallisen tuomariston valinnat. Kasvu Openiin haki tänä vuonna 750 kasvuyritystä.

– Valtakunnallinen tuomaristo arvioi yrityksiä neljällä kriteerillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Arvioitavissa yrityksissä meidät vakuutti erityisesti kansainvälinen markkinapotentiaali, kyky viestiä ja markkinoida yrityksen ratkaisusta selkeästi sekä kiinnostava, toimialaa muuttava tai murtava ratkaisu, Kasvu Openin valtakunnallisen tuomariston puheenjohtaja Lennu Keinänen sanoo.

Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo valitsee Vuoden kasvuyritykset sijoille 1.–3. kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 27.–29.10.2020.

Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.

Lue myös: FM-Haus valittiin Kasvu Openiin – ”On hieno tunnustus kuulua puurakentamisen valtakunnan kärkeen” (FL 23.4.2020)

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic