Lounais-Häme Jokioinen

FM-Haus valittiin Kasvu Openiin – "On hieno tunnustus kuulua puurakentamisen valtakunnan kärkeen"

"Kasvu Openiin valitsemisen ansiosta voimme kehittää liiketoimintaamme edelleen ja tavata muita saman alan toimijoita."
Kasperi Mero (vas.) ja Tomi Rytkönen tekivät seinäelementtiä FM Hausin tuontantolaitoksella. Arkistokuva. Kuva: Tapio Tuomela
Kasperi Mero (vas.) ja Tomi Rytkönen tekivät seinäelementtiä FM Hausin tuontantolaitoksella. Arkistokuva. Kuva: Tapio Tuomela

Jokioisilla toimiva FM-Haus oy on valittu Kasvu Openiin. Valtakunnalliseen Kasvu Open – Puurakentamisen Kasvupolulle valittiin 12 puurakentamisen potentiaalisinta yritystä.

– On hieno tunnustus kuulua puurakentamisen valtakunnan kärkeen ja niihin yrityksiin, joilla katsottiin olevan suurin kasvupotentiaali, FM-Haus oy:n operatiivinen johtaja Maria Jokinen sanoo.

Jokinen kertoo, että FM-Haus sai jo pari vuotta sitten Kasvu Openissa kunniamaininnan.

– Kasvu Openiin valitsemisen ansiosta voimme kehittää liiketoimintaamme edelleen ja tavata muita saman alan toimijoita. Voimme miettiä miten edistämme koko maan puurakentamista.

Jokinen toteaa, että koronatilanteen takia monet yritykset puhuvat nyt yt-neuvotteluista ja lomautuksista. Hän sanoo toivovansa, että Kasvu Open auttaa osaltaan kehittämään FM-Hausia niin, ettei yrityksen tarvitse mennä lomautuksiin ja irtisanomisiin vaan henkilökuntaa voidaan päinvastoin palkata lisää. Yritys työllistää nyt runsaat 80 henkilöä.

Yrityksistä tuli esille kasvun nälkä

Puurakentamisen Kasvupolun tuomaristo arvioi yrityksiä valintakriteereillä, jotka olivat markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Puurakentamisen Kasvupolun valinnoissa tuomaristo painotti markkinapotentiaalin ja realististen kasvumahdollisuuksien lisäksi nimensä mukaisesti puun käyttöä rakentamisen raaka-aineena.

– Valituista yrityksistä tuli esille kasvun nälkä, sanoo tuomaristoon kuulunut Seppo Sneck Largo Capitalista.

Puurakentamisen Kasvupolulle mukaan valitut yritykset saavat sparrausta kahdessa tapahtumapäivässä 6.5. ja 11.6.2020. Sparrauspäivät on mahdollista järjestää myös etäyhteyksien avulla. FL

Lue myös: FM-Haus on rakentamistrendien harjalla – Jättitilaus telakalta vauhditti kasvua ja rekrytointeja (FL 7.2.2020)

Luitko tämän? Jokioislainen FM-Haus edistää ja lisää puun käyttöä rakentamisessa ministeriön tuen myötä (FL 31.3.2020)

Uusimmat

Fingerpori

comic