Lounais-Häme

FoKoPo aloitti voitolla

FoKoPo aloitti uuden kauden harjoituspelit normaalia aikaisemmin, kun se kohtasi B-divisioonaan nousseen Loimaan Bisonsin Feeniksissä.

Voitto jäi Forssaan numeroin 82-73 (43-39).

Bisons nakkasi pelin alkuun neljällä kolmosella 12-0 johdon, joka kannatteli vieraita johdossa lähes puoliväliin asti. FoKoPo nousi toisen jakson lopulla neljän pisteen taukojohtoon eikä päästänyt Bisonsia edelle enää toisella puolikkaalla.

FoKoPo pelasi kahdeksan miehen kokoonpanolla, jossa oli vain yksi viime kauden peluri, Henry Kotavuo. Miehistöstä puuttuivat sopimuspelaajista Johan Kotavuo ja amerikkalaissentteri Andrais Thornton.

FoKoPon tehokkaimpia olivat 29 pistettä heittänyt Markus Molenius ja 21 pistettä nakannut Cory Hollaman. Kahdeksan kolmosta hyvällä prosentilla nakannut Molenius palasi kasvattiseuraansa KTP:n korisliigajoukkueesta.

Noin 190-senttinen pelinrakentajana pelannut amerikkalainen Hollaman on FoKoPossa koeajalla. Hän on pelannut edelliskausina Saksan ja Italian alemmilla sarjatasoilla.

– Oli hyvä nähdä uusia kavereita pelissä, FoKoPon valmentaja Jouni Grönroos totesi.

FoKoPo etsii kokoonpanoonsa vielä uusia pelaajia sekä kotimaan että ulkomaan osastolle.

Bisonsin tehokkaimpia olivat kaksi edelliskautta FoKoPossa pelannut Juho-Matti Henttonen 21 pisteellä ja toinen ex-fokopolainen Sebastian Booker 15 pisteellä.

Bisons vahvistaa joukkuettaan vielä kahdella ulkomaalaispelurilla.

FoKoPo pelaa seuraavankin harjoituspelinsä Bisonsia vastaan Loimaalla elokuun lopulla. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic