Lounais-Häme

FoKoPo haki pisteet Kouvolasta

FoKoPo haki A-divisioonassa kauden ensimmäisen vierasvoittonsa, kun Kouvojen reservijoukkue Korikouvot kaatui täpärästi 98-97 (43-40).

Tasaisessa pelissä kummankaan joukkueen johto ei kasvanut seitsemää pistettä suuremmaksi. Kotijoukkueen suurin johto osui toiselle neljännekselle, jonka lopussa FoKoPo venyi kuitenkin kolmen pisteen taukojohtoon.

FoKoPo johti toista puoliskoa suurimman osan ajasta ja näytti laskettelevan voittoon, kun se johti pari minuuttia ennen loppua 91-84. Korikouvot nousi vielä viimeisellä minuutilla parikin kertaa kahden pisteen tuntumaan ja viimeisen sekunnin kolmosella pisteen päähän.

– Lähtökohdat olivat vaikeat kun alla oli repaleinen viikko ja paljon loukkaantumisia. Saimme kuitenkin parsittua kaikki peliin, vaikka etenkin Merchantin pelaaminen oli iso kysymysmerkki, totesi FoKoPon valmentaja Jouni Grönroos.

– Meiltä löytyi monta onnistujaa ja peli pystyi kontrollissa. Saimme loppua kohden pienen karkumatkan, joka pelasi meidät takaa-ajajan paikalta, Grönroos huomautti.

 

FoKoPon tehomieheksi nousi komeat 39 pistettä heittänyt Juwan Howard. Hänen lisäkseen voittajien tehotrioon nousivat John Merchant 20:lla ja Markus Molenius 19 pisteellä.

FoKoPo hävisi levypallot peräti 50-25, mutta voitti tarkalla heittopelillä. FoKoPo upotti 12 kolmosta, mutta Korikouvot peräti 17 hyvällä 50 prosentin tarkkuudella. FoKoPo pohjusti voittonsa vapaaheitoilla, joita se upotti 14 enemmän.

Edellispelissä Lahden kaataneen Korikouvojen tehokkaimmaksi nousi Valtteri Leino kuudella kolmosella ja yhteensä 20 pisteellä. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic