Lounais-Häme

FoKoPo puolusti kehnosti

Koripojat pelasi sunnuntaisessa kotiottelussaan Järvenpään Koripalloseuraa vastaan kauden huonointa puolustuspeliään, ja kun hyökkäyksessäkään ei ollut kehumista, niin kotitappio 88–103 (39–57) on selitettävissä.

Vieraat löivät isännille luun kurkkuun jo ensimmäisen kolmen minuutin aikana nakatessaan 5 ensimmäistä kolmosta pussin pohjalle.

Eikä ottelun käsikirjoitus pelin kuluessa kummemmin muuttunut, sillä järvenpääläiset osuivat myös jatkossa kun isäntien puolustus oli mitä oli. Tämän myönsi myös valmentaja Jouni Grönroos.

– Pelasimme omassa päässä todella huonosti ja toisessa päässä sorruimme ylenmääräiseen kuljetteluun.

Markus Molenius ei ollut isäntien kokoonpanossa, mutta tämä ei Grönroosin mukaan joukkueen huonoa suoritusta selitä.

– Makke on yksi pelaaja muitten joukossa ja ilman häntäkin meidän pitää pystyä pelaamaan paremmin.

JKS:n valmentaja Jarkko Lanu oli joukkueensa esitykseen ylen tyytyväinen.

– Tämä oli meiltä ehdottomasti kauden parasta ja kun heittokin upposi, niin mukavaltahan tämä tuntuu.

Kentän hahmo oli vieraitten Visa Tarjanne. Mies mätti ottelussa 41 pistettä, joista 27 tuli kolmosilla. Pikkuveli Leo säesti hyvin kasaten 15 pistettä. Villematti Kopion heittokäsi ei ollut ihan kunnossa, mutta 11 koriin johtanutta syöttöä oli saman verran kuin kotijoukkueella yhteensä.

Kotijoukkueen paras pistemies oli Juwan Howard. Miehen 31 pistettä syntyivät hyvillä prosenteilla, mutta voittoon asti ne eivät kantaneet.

Henri Kotavuo pelasi tavoilleen uskollisena tilanteet loppuun asti ja tehojakin syntyi 14 pisteen verran. John Merchantin tilastoluvut olivat 19/8, mutta hieman useammin hän voisi palloa muillekin lainata. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic