Lounais-Häme

FoKoPolla paukut vähissä

Koripallo FoKoPo-TP II 81–96

Forssa

Siipirikkoinen FoKoPo ei pystynyt kasvattamaan pistetiliään perjantai-iltana Feeniksissä. Kauden loppua kohden piristynyt Pyrintö II otti A-divisioonapinnat selvällä 81–96 (41–49) -voitolla.

FoKoPolta puuttui riveistään alaraajavammasta kärsivä amerikkalaistakamies Shamarr Bowden, joka on ilmeisesti sivussa koko loppukauden. Takamiehistä myös Teemu Sulonen pelasi sairaana, mikä näkyi väkisinkin miehen otteissa.

– Tilanne on hankala, mutta loppuun asti taistelemme. Tutkimme myös, pystymmekö hankkimaan jonkun pelaajan Bowdenin tilalle, kertoi FoKoPon valmentaja Jouni Grönroos, jolta alkavat olla pelikuntoiset miehet vähissä.

Eilisen pelin alku oli kotijoukkueelta karmea. Pyrintö puhkoi helposti FoKoPon puolustuksen ja vei ensimmäisen neljänneksen 18–32.

Toisella jaksolla tamperelaisjoukkue kävi pari kertaa jo 19 pisteen johdossa ennen kuin FoKoPo heräsi taistelemaan. Heti kun FoKoPo sai puolustukseensa ryhtiä, pääsi joukkue helpommin hyökkäämään. Koripojat kiri lähinnä Bruce Reedin ja Roderick Flemingsin tehoilla taukotilanteeseen 41–49.

Tauolta FoKoPo tuli keskittyneenä. Puolustus piti nyt ja joukkue pääsi parhaimmillaan kahden pisteen päähän 58–60-tilanteessa. Jakson lopulla FoKoPo alkoi väsyä ja Pyrintö pääsi uudestaan karkuun.

Viimeisellä neljänneksellä FoKoPon eväät oli syöty.

– Kolmannen jakson pelasimme ihan hyvin, mutta sitten meille tuli pahoja henkilökohtaisia virheitä ja Pyrintö sai liian ison raon, Grönroos harmitteli.

Roderick Flemings teki FoKoPolle 27 pistettä, Bruce Reed 19. Teemu Sulonen pinnisteli 9 pinnaa ja Henri Kotavuo 7.

Laajemmalla rotaatiolla pelanneen Pyrinnön tehot jakautuivat tasaisemmin. Terrell Vinson upotti 26 pistettä, kaksinumeroisiin korilukemiin ylsivät myös Joonas Pentti, Justus Kilpinen ja Jerrah Young.

FoKoPo jatkaa A-divisioonaa jo sunnuntaina Oulussa paikallista NMKY:tä vastaan.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti