Lounais-Häme

FoKoPolla sysimusta ilta Kupittaalla - Kristika karkasi kolmannella jaksolla

A-divisioona Koripojilta alkuun kolmella tappiolla.
FoKoPo on aloittanut A-divisioonan kolmella tappiolla.

Forssan Koripojat kärsi kauden kolmannessa pelissä kolmannen tappionsa, kun se kohtasi keskiviikkona A-divisioonassa Kristikan Turussa. Kristika jatkoi FoKoPon tappioputkea tylyllä 96–55 (40–23) -voitolla.

Tasaisen avausjakson jälkeen kotijoukkue alkoi karata FoKoPolta. Kristika osui hyvin korin alta ja kaukaa, kun FoKoPolta ei onnistunut oikeastaan mikään.

Tauon jälkeen tahti vain paheni ja Kristika meni menojaan. Kolmas neljännes meni isännille murskaavasti 36–16.

– Me olimme tänään sysisurkeita. Hävisimme kolmannen jakson pystyyn ja selkäranka katkesi. Tämä on iso pettymys niin minulle kuin koko joukkueelle, harmitteli FoKoPon valmentaja Jouni Grönroos pelin jälkeen.

FoKoPolla on iso eturivi, mutta eilen Turussa se ei pärjännyt ollenkaan kokeneille turkulaisille.

– Peli notkahti tyystin, meillä ei ollut mitään sanottavaa. Voisihan tässä selitellä, ettemme ole päässeet lakon takia harjoittelemaan, mutta olimme tänään huonoja. Tästä pelistä ei ole jälkipolville kerrottavaa muuta kuin se, että kävimme Turussa, harmitteli Grönroos.

FoKoPon pelit jatkuvat A-divisioonassa jo perjantaina, kun Forssan Feeniksiin saapuu nuoria lupauksia vilisevä Jyväskylä Basketball Academy. Sarjakauden ensimmäinen voitto ei Koripojille irtoa helposti.

– JBA:han on koottu Keski-Suomen lupaavimmat pelaajat. Heillä ei ole yhtä isoja pelaajia kuin meillä, mutta se on varmasti nopea ja hyvin harjoitellut ryhmä. Paljon riippuu siitä, miten me saamme heidät puolustuksessa kiinni, Grönroos tuumi. FL

Fingerpori

comic

Uusimmat