Lounais-Häme

FoKoPolle ratkaiseva tappio

FoKoPon jääminen A-divisioonan pudotuspelien ulkopuolelle on ollut jo jonkin aikaa selvä, mutta eilen se varmistui myös teoriassa, kun FoKoPo hävisi kotipelinsä Jyväskylä Basketball Academylle. Vain yhden kotipelin tällä kaudella voittanut FoKoPo hävisi täpärästi, kun JBA nappasi pudotuspelipaikan lukemin 86-88 (44-44).

FoKoPolla on jäljellä vielä kolme runkosarjapeliä. Niiden aikana pitäisi varmistua se, ettei joukkue jää viimeiseksi putoajan paikalle. Järvenpään Koripalloseura pitää nyt perää kaksi voittoa FoKoPoa vähemmän keränneenä.

 

Tasaisessa pelissä syntyi eroa vasta kolmannella jaksolla, kun JBA alkoi saada kaukoheittojaan sisään.

FoKoPo joutui viimeiselle kympille kahdeksan pisteen takaa-ajoasemassa. FoKoPo pääsi viime minuuteilla useaan otteeseen kahden pisteen päähän, mutta ei sen lähemmäs.

– Joukkue venyi lopussa loistavasti, mutta se ei ihan riittänyt. Ratkaisu oli pienestä kiinni ja olisi voinut kääntyä toisinkin päin esimerkiksi korista ulos tulleen donkin myötä, aprikoi FoKoPon valmentaja Jouni Grönroos.

 

Vain kahdeksan peluria kotipeliinsä jalkeille saaneen FoKoPon tehomies oli jälleen Juwan Howard, joka pussitti jo kahdeksannen kerran tällä kaudella yli 30 pistettä, tällä kertaa 36.

Myös Aku Haikonen (14) ja Johan Kotavuo (12) pääsivät kaksinumeroisiin pisteisiin.

Tasaisemmasta JBA:sta yli kymmenen pisteen pääsi kuusi pelaajaa, joista Valtteri Leppänen oli tehokkain 22 pinnalla. FL

 

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti