Lounais-Häme

FoKoPon sarjapaikka varmistui jo ennen tappiota

Edellispäivänä A-divisioonan sarjapaikkansa varmistanut FoKoPo kärsi eilen kauden viimeisessä vieraspelissään tappion Tampereen Pyrinnön kakkosjoukkueelle 91-69 (45-32).

FoKoPon sarjapaikka varmistui keskiviikkona, kun sarjajumbo Järvenpää hävisi Jyväskylässä. Järvenpäällä on jäljellä enää yksi peli eikä se voi nousta toiseksi viimeisenä olevan FoKoPon ohi.

FoKoPon voiton toiveet kutistuivat eilen jo ennen peliä, kun joukkueen ainoa amerikkalaispelaaja Juwan Howard jätti alkuviikosta Forssan ja siirtyi Luxemburgin pääsarjassa pelaavaan AB Conternin joukkueeseen. Howard kunnostautui A-divisioonan parhaana pistemiehenä 28,7 pisteen keskiarvolla.

Läpi pelin tappiolla ollut FoKoPo keikkui vielä kolmannella jaksolla kymmenen pisteen tuntumassa, mutta viimeisellä kympillä ero tuplaantui.

FoKoPosta pääsivät kaksinumeroisiin pisteisiin Henri Kotavuo 15:llä, Konsta Mastomäki 14:llä ja Markus Molenius 12 pisteellä.

Myös Pyrintö pelasi ilman parasta tehomiestään Damon Williamsia. Voittajien tehokkaimmat olivat Toni Savino 22:lla ja Juho Hietanen 20 pisteellä.

Myös Alun sarjapaikka naisten Korisliigassa varmistui eilen, kun liigan jumbona oleva Äänekosken Huima kärsi 102-39 rökäletappion HBA:lle. Huima jää viimeiseksi ja putoaa 1. divisioonaan. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti