Lounais-Häme

FoKoPosta kaksi pelaajaa EM-joukkueessa

 

Kaksi Forssan Koripoikia viime kaudella 1. divisioonassa edustanutta pelaajaa on mukana nuorten maajoukkueessa, joka aloittaa EM-turnauksen lauantaina. Heistä Aapeli Alanen ei ole jatkamassa FoKoPossa, mutta Juho-Matti Henttosen kanssa seura neuvottelee jatkosta.

FoKoPo rakentaa ensi kauden joukkuetta valmennus edellä. Tulevan päävalmentajan kanssa neuvottelut ovat pitkällä ja sopimuksen pitäisi syntyä näinä päivinä, kunhan muutamat yksityiskohdat on saatu kuntoon.

-Rakennamme joukkueen niin, että ensin hankitaan valmentaja ja sen jälkeen pelaajat. Uusien pelaajien hankkiminen on vaikeaa, jos ei ole kertoa valmentajan nimeä, FoKoPon edustusjoukkueen kokoamisesta vastaava hallituksen jäsen Markku Molenius kertoo.

Pelaajista sopimus on Henri Kotavuon kanssa. Tarjolla on muutama nuori pelaaja Loimaan suunnalta.

Moleniuksen mukaan jenkkipelaajien määrä ratkeaa sen jälkeen, kun kotimaisten sopimuspelaajien määrä ja taso on selvillä.

-FoKoPon tavoitteena on ensi kaudellakin antaa kotimaisille pelaajille mahdollisuus pelata ja kehittyä. Taloudelliset realiteettimme eivät edellytä nousun tavoittelua ensi kaudella. Tarkoituksena on sopia tulevan valmentajan kanssa, että jatkoa katsotaan rahkeiden mukaan, mutta taustojen on oltava kunnossa, Molenius huomauttaa.

FoKoPon puheenjohtaja Arja Kotavuo on järjestänyt halukkaille bussikuljetuksen sunnuntaiseen Suomi–Espanja-otteluun. Muutama paikka oli vielä keskiviikkona iltapäivällä vapaana, joten halukkaiden kannattaa ottaa yhteys Kotavuohon. FL

 

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic