Lounais-Häme

FoPS jatkaa Nuorten Mestiksessä

 

FoPS:n A-nuoret varmisti karsintojen kautta paikkansa ensi kaudeksi Nuorten Mestiksessä. FoPS joutui karsimaan kabinettipäätösten kautta, mutta kuten joukkue etukäteen lupasi, paikka Mestiksessä hoidettiin pelaamalla ja ilman minkäänlaisia jossitteluja.

Lauantaina FoPS kukisti Nikkarit Hyrin selvin numeroin 9-3. Jesper Ahlgren pyssytti kolme maalia syötti yhden.

Sarjapaikka varmistui, kun Pyry jäi jalkoihin sunnuntain iltapäiväpelissä. FoPS johti pariinkin kertaa neljällä maalilla, mutta Pyry pääsi päätöserässä vielä tuntumaan. Viimeisellä minuutilla nokialaiset nousivat maalin päähän, mutta FoPS kesti ja loppulukemat kirjattiin kotijoukkueelle 6-5. FoPS:n tehokkain tässä pelissä oli Eetu Vento, joka teki kaksi ja syötti yhden maalin.

FoPS:n päävalmentaja Asko Rantanen oli luonnollisesti tyytyväinen mies sarjapaikan varmistuttua.

-Lauantain peli oli aika helppo, vastus oli siinä heikompi. Pyryllä oli hyvä porukka, yksi liigataustan omaava puolustaja ja muutama vahvistus edustuksesta. Me pelasimme kaksi erää tosi hyvin. Kolmannessa Pyry pääsi iholle, mutta peli oli meillä kontrollissa. Ei meillä mitään paniikkia ollut, mutta vähän huolimatonta peliä, kun paine oli itsellä, Rantanen kertasi.

-Meillä oli vähän haasteita kokoonpanon kanssa, kun muutamalle pelaajalle nousi kuumetta, päävalmentaja jatkoi.

Iltapelissä ei enää panosta ollut. Siinä myös sarjapaikkansa ensi kaudelle varmistanut Titaanit

Rantanen antoi peliaikaa vähemmän pelanneille.

Kokonaisuutena Rantanen luonnehtii kautta hyväksi. Play offs -paikka jäi muutaman pisteen päähän ja joukkue pystyi kukistamaan kaikki niin sanotut suuret nimet runkosarjan aikana.

-Se on merkki siitä, että tie on oikea. Pelaajat ovat menneet eteenpäin ja valmennuskin kai siinä samalla, Rantanen näki.

Rantasen jatko joukkueen valmennuksessa on vielä auki. Hän aikoo pohtia asiaa ainakin pääsiäispyhien yli.

-Huilataan nyt hetki, tämä on aika kova setti. Jääkiekko kyllä kiinnostaa jatkossakin jossain muodossa, Rantanen pyörittää.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti