Lounais-Häme

FoPS vei Tuusulan jännitysnäytelmän

FoPS otti avausvoiton kivikovassa Ykkössarjassa, jossa uusi FoPS:n joukkue joutuu taistelemaan jopa MM tasolla pelanneita pelaajia vastaan.

Keskiviikkoillan peli Tuusulassa tarjosi melkein kaikkea, mitä hyvässä ja huonossa pelissä on mahdollista tarjota. Kotijoukkue BR Akatemia aloitti maalinteon 8.04 tasaisen alun jälkeen. Heti seuraavassa aloituksessa tuli FoPS:n tasoitus. Erän torjunnat maalivahdeilla 10-7 ja näistä numeroista mentiin toiseen erään.

Se alkoi BR:n salamamaalilla, kun erää ehti kulua vain 17 sekuntia. FoPS:n tasoitus tuli taas heti perään Erä oli tasainen ja molemmilta joukkueilta nähtiin hyvää taistelua. Lisämaaleja kuitenkin teki vain Blue Rings ajassa 20.21 ja 27.17 karaten jo 4-2 johtoon. Näistä numeroista mentiin erätauolle, torjunnat 12-12.

Kolmas erä jatkui samanlaisena, tilanteita molemmilla ja maalivahdeilta loistavia torjuntoja puolin ja toisin. Erän ainoan maalin teki FoPS etukulmalta ajassa 35.15. Se piti joukkueen mukana pelissä ja antoi uutta virtaa takaa-ajoon. Torjunnat nyt selkeästi BR:n päädyssä 15-5.

Neljänteen erään FoPS sai huonon alun, kun BR jälleen heti 10 sekunnin jälkeen maalasi tilanteeksi jo 5-3 ja ottelu näytti kääntyvän taas kerran kotijoukkueelle. Jälleen toistui sama kuvio, kun kavennus tuli 47 sekuntia myöhemmin ja taas FoPS oli pelissä mukana. Helpottava tasoitus tuli ajassa 52.00, minkä jälkeen alettiin hakemaan voittomaalia.

Tilanteita riitti molemmilla ja vasta erän lopussa FoPS onnistui ratkaisemaan kamppailun kahdella osumalla ajassa 57.22 ja 59.00. Torjunnat päätöserässä 12-9 ja koko ottelussa 49-33. Näihin kun lisää blokattuja laukauksia, joita molempien puolustus teki lukuisia ja hyviä maalivahtien koppeja, joista jo luuli maalin syntyneen, saa hyvän käsityksen arki-illan ringettetrilleristä.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti